Επικαιρότητα Περιφέρεια

Παρεμβάσεις στον πυρόπληκτο Δήμο Γορτυνίας από την Περιφέρεια Πελοποννήσου

pyroplikta-gefyra-2

Παρεμβάσεις στον πυρόπληκτο Δήμο Γορτυνίας που φθάνουν τα 5.000.000 ευρώ -από πιστώσεις της Περιφέρειας και του ΤΑΠΤοΚ– γνωστοποίησε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας στη συνάντηση που είχε στην πιο πάνω περιοχή την προηγούμενη Πέμπτη 2 Σεπτεμβρίου, με τον δήμαρχο Στάθη Κούλη, αυτοδιοικητικούς, φορείς και κατοίκους.

Ο περιφερειάρχης -που συνοδευόταν από τον αντιπεριφερειάρχη Αρκαδίας Χρήστο Λαμπρόπουλο και τον πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου και της Αρκαδία 2020 ΤΑΠΤοΚ Μανώλη Σκαντζό- ξεκαθάρισε ότι οι παρεμβάσεις αυτές δεν αποτελούν παρά την πρώτη φάση των δράσεων και των ενεργειών στην πληγείσα περιοχή, η οποία θα ενισχυθεί περαιτέρω για την ανασυγκρότησή της με επιπλέον χρηματοδότηση που θα ανακοινωθεί στο άμεσο μέλλον από την πολιτεία.

Αναλυτικά οι παρεμβάσεις και οι πηγές χρηματοδότησής τους περιέχονται στο έγγραφο που ο περιφερειάρχης Π. Νίκας απέστειλε τη Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου προς τον αντιπεριφερειάρχη Αρκαδίας Χρήστο Λαμπρόπουλο -κοινοποιώντας το προς τον Δήμο Γορτυνίας, το Δ.Σ. της Αρκαδία 2020 ΤΑΠΤοΚ, την Αναπτυξιακή Πάρνωνα, το Δασαρχείο Βυτίνας και την Διεύθυνση Τεχνικών Εργων της Π.Ε. Αρκαδίας-, το οποίο μπορείτε να δείτε εδώ:

Αποκατάσταση υποδομών πυρόπληκτης περιοχής Νοτιοδυτικής Γορτυνίας (Α’ Φάση)

Related posts

Διακοπές ρεύματος σε Δήμο Τρίπολης και Γορτυνίας

ArcadiaSpot Team

Διακοπή ρεύματος στο Δήμο Γορτυνίας την Παρασκευή 25/11/2022

ArcadiaSpot Team

Τατούλης για την “Κιβωτό του Κόσμου” στην Καλαμάτα

ArcadiaSpot Team

Leave a Comment