Επικαιρότητα Περιφέρεια

Παρουσίαση από τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου του νέου αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας Β. Καπέλιου

nikas-kapelios-messinia

Παρουσίαση από τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου του νέου αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας Β. Καπέλιου

Ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας παρουσίασε στα στελέχη της Π.Ε. Μεσσηνίας, στο διοικητήριο της Καλαμάτας, τον νέο χωρικό αντιπεριφερειάρχη Βασίλη Καπέλιο, παρουσία και του αντιπεριφερειάρχη Πρωτογενούς Τομέα Στάθη Αναστασόπουλου.


Στη συνάντηση ο περιφερειάρχης επισήμανε την πολύ καλή πορεία που έχει η Π.Ε. Μεσσηνίας, στάθηκε δε σε ιδιαίτερα σημεία τα οποία χρήζουν προσοχής, τονίζοντας ότι η συνδρομή των υπηρεσιακών στελεχών είναι απαραίτητη για να εξακολουθήσει η ουσιαστική παραγωγή έργου στην Περιφερειακή Ενότητα.

Ο ΠΡΩΤΟΓΕΝΗΣ ΤΟΜΕΑΣ

Αναφερόμενος στην συνέχεια στον πρωτογενή τομέα, ο περιφερειάρχης στάθηκε στον διοικητικό και οργανωτικό ρόλο που καλείται να αναλάβει ο Στ. Αναστασόπουλος, εξαίροντας την γνώση και την εμπειρία του αρμόδιου αντιπεριφερειάρχη στον εν λόγω τομέα:

“Είναι ο πλέον εξειδικευμένος σε θέματα αγροτικής ανάπτυξης” δήλωσε χαρακτηριστικά ο Π. Νίκας, σημειώνοντας ότι η εμπειρία του Στ. Αναστασόπουλου στον πρωτογενή τομέα αξιοποιείται προκειμένου να προχωρήσουν ταχύτερα θέματα όπως οι λιμνοδεξαμενές, οι αρδεύσεις, οι αναδασμοί, τα ζητήματα ΓΟΕΒ και ΤΟΕΒ, οι νέες καλλιέργειες κ.α.

Related posts

Μέχρι 31 Ιανουαρίου οι αιτήσεις από δικαιούχους πρώτης αρωγής εξ αιτίας των πυρκαγιών του 2021

#omada_Arcadia_Spot*

Ο αντιπεριφερειάρχης Πρόνοιας και Αλληλεγγύης στην 1η Τοπική Μονάδα Υγείας Κορίνθου

#omada_Arcadia_Spot*

Η πρώτη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου

#omada_Arcadia_Spot*

Leave a Comment