Ελλάδα Επικαιρότητα

Πατούλης: ”Να σεβαστούν το παιδί μου, να μην γίνει βορά στο βωμό της δημοσιότητας”

giorgos-patoulis-exodiko

Ο Γιώργος Πατούλης σε γραπτή δήλωσή του σημειώνει ότι «πρώτη και αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητα» είναι το «καλό του παιδιού μου, στο οποίο είμαι διαρκώς δίπλα» και σημειώνει ότι περνάει «μαζί του πολλές ώρες καθημερινά»

Μετά τις δηλώσεις της Μαρίνας Πατούλη στις κάμερες των καναλιών, σχολιάζοντας το εξώδικο που της έστειλε ο σύζυγός της, ο Γιώργος Πατούλης απαντά με προσωπική γραπτή δήλωση και ζητεί από τα ΜΜΕ «να σεβαστούν αυτή τη δύσκολη οικογενειακή στιγμή και κυρίως να σεβαστούν το παιδί του, που δεν πρέπει να γίνει βορά στο βωμό της εφήμερης δημοσιότητας».

Συγκεκριμένα, ολόκληρη η δήλωση αναφέρει: «Σε όλη μου την προσωπική, επιστημονική και πολιτική διαδρομή, προσπαθώ να ανταποκριθώ στις ευθύνες μου τόσο ως οικογενειάρχης, όσο κι απέναντι στους πολίτες. Αυτό κάνω σήμερα ως πατέρας, ως Περιφερειάρχης Αττικής και ως ιατρός και Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθήνας, δίνοντας μια σκληρή μάχη για να περιορίσουμε τις τραγικές συνέπειες της πανδημίας, ώστε να μπορέσει η κάθε οικογένεια αυτής της χώρας, να επιστρέψει το συντομότερο δυνατόν στην προηγούμενη κανονικότητά της.

Θεωρώ ότι ευαίσθητα προσωπικά ζητήματα που έχουν έρθει στη δημοσιότητα τις τελευταίες ημέρες, χωρίς να έχω εγώ καμία προσωπική ευθύνη, δεν αφορούν κανέναν άλλον, παρά μόνο την οικογένειά μου. Προσπαθώ τα ζητήματα αυτά να τα διαχειριστώ με σοβαρότητα, υπευθυνότητα κι ενσυναίσθηση, θέτοντας ως πρώτη και αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητα όχι τη διαφύλαξη της εικόνας μου, αλλά το καλό του παιδιού μου, στο οποίο είμαι διαρκώς δίπλα, περνώντας μαζί του πολλές ώρες καθημερινά, ιδιαίτερα αυτή τη δύσκολη περίοδο.

Κάθε ενέργεια μου μέχρι σήμερα αυτόν τον σκοπό πρωτίστως εξυπηρετεί, να διαφυλάξω την ψυχική ηρεμία και γαλήνη του έφηβου γιου μου, όπως οφείλει να κάνει κάθε υπεύθυνος πατέρας. Με απόλυτο σεβασμό στη δουλειά των εργαζόμενων στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, ζητώ από όλους να σεβαστούν αυτή τη δύσκολη οικογενειακή στιγμή και κυρίως να σεβαστούν το παιδί μου, που δεν πρέπει να γίνει βορά στο βωμό της εφήμερης δημοσιότητας».

ethnos.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου συνδράμει τις Δημόσιες Δομές Υγείας

#omada_Arcadia_Spot*

Κλέφτες ποδηλάτων στην Κόρινθο έκλεψαν 22 ποδήλατα αξίας 10.000 ευρώ

#omada_Arcadia_Spot*

Με στελέχη εταιρείας που σχεδιάζει μονάδα χαρτοπολτού στη Μεγαλόπολη συναντάται ο Νίκας

#omada_Arcadia_Spot*

Προσθέστε το σχόλιο σας