Ελλάδα Επικαιρότητα

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: ”Για τον κύριο Λιγνάδη γνωρίζω πάνω από 20 χρόνια”

pinelopi-anastasopoulou-lignadis

Συγκέντρωση έξω από το υπουργείο Πολιτισμού, με αίτημα την παραίτηση της υπουργού Λίνας Μενδώνη, πραγματοποίησαν το πρωί της Δευτέρας (22/2) καλλιτέχνες και πολίτες. Ανάμεσα σε αυτούς και η Πηνελόπη Αναστασοπούλου, η οποία έχει καταθέσει καταγγελία στο Σωματείο Ηθοποιών κατά γνωστού ηθοποιού για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας.

«Εγώ έχω έρθει εδώ για συμπαράσταση. Θεωρούμε πως έχουμε φτάσει σε ένα σημείο που δεν πάει άλλο. Έχουμε ξεκινήσει έναν αγώνα και πρέπει να τον ολοκληρώσουμε. Και ζητάμε την παραίτηση της Υπουργού Πολιτισμού διότι θεωρούμε πως δεν καλύπτει καθόλου σωστά τη θέση της. Και πρέπει να ξεκινήσουμε από εκεί για να μπορούμε να φτιάξουμε κανόνες δεοντολογίας και να μπορούμε να εργαζόμαστε σαν κανονικοί άνθρωποι χωρίς να φοβόμαστε οποιουδήποτε τύπου επίθεση. Για τον κύριο Λιγνάδη γνωρίζω πάνω από 20 χρόνια. Πώς μπορεί να μιλήσει κάποιος όταν δεν έχει γίνει στον ίδιο;

Το μόνο πράγμα που μπορούσαμε να κάνουμε όλα αυτά τα χρόνια και προσωπικά, έχω προσπαθήσει να παροτρύνω τα παιδιά που γνώριζα προσωπικά να μπουν σε αυτή τη διαδικασία.

Αλλά πρέπει να καταλάβει ο κόσμος που ρωτάει “γιατί τώρα”, ότι μιλάμε για ανήλικα παιδιά σε αυτή την περίπτωση. Και σε άλλες περιπτώσεις, όταν ξεκινάς τη δουλειά σου, ο φόβος είναι τεράστιος για να μιλήσει κάποιος και να υπερασπιστεί τον εαυτό του μπροστά σε ανθρώπους που είχαν χρόνια καίριες θέσεις στα πράγματα. 

Για μένα ήταν σκοπός της ζωής μου να έρθουμε σήμερα εδώ» είπε χαρακτηριστικά η Πηνελόπη Αναστασοπούλου.  

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

Το Tweet Μητσοτάκη για Biden: ”Ενίσχυση των δεσμών και της φιλίας μεταξύ των δύο εθνών μας»

#omada_Arcadia_Spot*

Αρκαδία | Παρακατάθεση αποζημίωσης για τις απαλλοτριωμένες εκτάσεις στο πλαίσιο της ΣΔΙΤ

#omada_Arcadia_Spot*

Το ”Save Your Hood Τρίπολη” θα βρεθεί σε Κάρτσοβα και Κάψια

#omada_Arcadia_Spot*

Προσθέστε το σχόλιο σας