Δήμος Ν. Κυνουρίας Επικαιρότητα

Πώς θα λειτουργήσει η Λαϊκή αγορά Λεωνιδίου την Δευτέρα

laiki-agora

Πώς θα λειτουργήσει η λαϊκή αγορά Λεωνιδίου την Δευτέρα

Σε συμμόρφωση με τις κρατικές οδηγίες και τα μέτρα προς περιορισμό του κορωνοϊού COVID -19 σας ανακοινώνουμε ότι επιτρέπεται η λειτουργία της λαϊκής αγοράς του Λεωνιδίου ως ακολούθως:

 1.Στην λαϊκή αγορά από τους πωλητές (παραγωγούς και επαγγελματίες) που δραστηριοποιούνται σε αυτήν, σύμφωνα με την άδειά τους, θα συμμετέχουν πωλητές σε ποσοστό 65% ανά κατηγορία πωλητών (παραγωγών και επαγγελματιών).

2.Η ελάχιστη απόσταση μεταξύ των πάγκων των πωλητών στην λαϊκή αγορά είναι τα τρία (3) μέτρα με τον ενδιάμεσο χώρο, κενό-ελεύθερο από αντικείμενα.

3.Είναι υποχρεωτική η χρήση μη ιατρικής μάσκας από τους πωλητές και τους καταναλωτές/κοινό.

4.Κάθε πωλητής οφείλει να τοποθετήσει σε εμφανές σημείο του πάγκου, δοχείο με εγκεκριμένο αντισηπτικό υγρό, προκειμένου να απολυμαίνονται τα μεταλλικά νομίσματα.

5.Όλοι οι πολίτες που προσέρχονται στον χώρο της λαϊκής θα πρέπει να τηρούν απόσταση ενάμισι (1,5) μέτρου μεταξύ τους και να αποφεύγεται ο συνωστισμός στους πάγκους (διασφάλιση μη σχηματισμού ουράς άνω των πέντε-5- ατόμων).

Ο Δήμος Νότιας Κυνουρίας θα μεριμνήσει για τον συχνό καθαρισμό των χώρων, την έγκαιρη αποκομιδή των απορριμμάτων μετά το πέρας λειτουργίας της λαϊκής αγοράς και την διαρκή πληροφόρηση με κάθε μέσο των καταναλωτών.

Λεωνίδιο 06-11-2020

O Αρμόδιος Αντιδήμαρχος

 Κωνσταντίνος Διαμαντής

Related posts

Νότια Κυνουρία: Ακυρώθηκε η σημερινή διακοπή ρεύματος

#omada_Arcadia_Spot***

ΔΕΔΔΗΕ: Διακοπές ρεύματος στη Νότια Κυνουρία

#omada_Arcadia_Spot*

Αλλαγή ημέρας λαϊκών αγορών Δήμου Τρίπολης λόγω Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς

#omada_Arcadia_Spot*

Leave a Comment