Επικαιρότητα Περιφέρεια

”Πράσινο φως” για το έργο ανάπλασης της χερσαίας ζώνης του λιμένα Λουτρακίου

nikas-limenas-loutrakiou

”Πράσινο φως” για το έργο ανάπλασης της χερσαίας ζώνης του λιμένα Λουτρακίου


Τηλεδιάσκεψη είχε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας με τον υφυπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας Νίκο Ταγαρά αρμόδιο για θέματα χωροταξίας και αστικού περιβάλλοντος και τον γενικό γραμματέα Χωροταξίας και Αστικού Περιβάλλοντος Ευθύμιο Μπακογιάννη.

Στην τηλεδιάσκεψη γνωστοποιήθηκε ότι δόθηκε το “πράσινο φως” για την δημοπράτηση του έργου ανάπλασης της χερσαίας ζώνης του λιμένα Λουτρακίου, ο προϋπολογισμός του οποίου φθάνει τα 5 εκ ευρώ.

Το έργο περιλαμβάνει την ανάπλαση τμήματος του παραλιακού μετώπου επί της χερσαίας ζώνης λιμένος του Λουτρακίου προσθέτοντας στοιχεία βιώσιμης κινητικότητας και εξασφαλίζοντας και την απρόσκοπτη εξυπηρέτηση των αμεα, με άνετη πρόσβασή τους στην παραλία.

Σκοπός του έργου είναι η διατήρηση και ανάδειξη της μοναδικότητας της περιοχής ως λουτρόπολης, μέσω της ενίσχυσης της παρουσίας του υγρού στοιχείου στην περιοχή μελέτης, της αύξησης του αριθμού των προσβάσεων στη θάλασσα και της συνολικής υποστήριξης των εγκαταστάσεων και των στοιχείων θερμαλισμού.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

Σύλληψη για κατοχή κάνναβης

#omada_Arcadia_Spot

Συλλήψεις σε Αργολίδα και Μεσσηνία για ναρκωτικά – Ένας θανάσιμος τραυματισμός στην Τριφυλία

#omada_Arcadia_Spot*

Διακοπή ρεύματος σε περιοχές της Τρίπολης την Παρασκευή

#omada_Arcadia_Spot*

Προσθέστε το σχόλιο σας