Επικαιρότητα Περιφέρεια

Προειδοποίηση της Π.Ε. Αρκαδίας για την κακοκαιρία «Ιανός»

ianos-kakokairia-arkadia

Δελτίο Τύπου εξέδωσε η Π.Ε Αρκαδίας, με την υπογραφή του Αντιπεριφερειάρχη Χρήστου Λαμπρόπουλου, με το οποίο εφιστά την προσοχή στους πολίτες να ακολουθήσουν τα απαραίτητα μέτρα προστασίας προκειμένου να αποφευχθούν ατυχήματα εν μέσω της κακοκαιρίας «Ιανός» η οποία πρόκειται να πλήξει και την Πελοπόννησο.


Αναλυτικότερα:

Σύμφωνα με το με αριθμ. πρωτ.: 161099/16-9-2020 Έκτακτο Δελτίο Καιρικών Φαινομένων που εξέδωσε η Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου – Δυτ. Ελλάδας & Ιονίου, θα επικρατήσει κακοκαιρία στην κεντρική και νότια Ελλάδα από το απόγευμα της Πέμπτης (17-09-2020) ως και το Σάββατο (19/9/2020).

Η εν λόγω κακοκαιρία θα ξεκινήσει από τα νοτιοδυτικά, με κύρια χαρακτηριστικά τις ισχυρές βροχές και καταιγίδες και τους πολύ θυελλώδεις ανέμους.


Κατόπιν τούτου, εφιστούμε ιδιαίτερα την προσοχή σε όλους τους πολίτες, να ακολουθούν τα μέτρα και τις υποδείξεις των αρμοδίων εμπλεκομένων φορέων (Αστυνομικής Διεύθυνσης και Πυροσβεστικής Υπηρεσίας), ώστε να αποφευχθούν ατυχήματα από πτώσεις αντικειμένων που δύναται να προκαλέσουν τραυματισμούς. Επιπρόσθετα, οι πολίτες πρέπει να μην υποτιμήσουν την ένταση, την έκταση και την σοβαρότητα των καιρικών φαινομένων και πρέπει να λάβουν όλα τα απαραίτητα μέτρα αυτοπροστασίας.


Τέλος, οι πολίτες μπορούν να επισκέπτονται την ιστοσελίδα της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας (www.civilprotection.gr) προκειμένου να ενημερώνονται για τα μέτρα προφύλαξης καθώς επίσης και την ιστοσελίδα της ΕΜΥ (www.emy.gr) προκειμένου να παρακολουθούν τα τακτικά δελτία καιρικών συνθηκών.

Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ
Π.Ε. ΑΡΚΑΔΙΑΣ

ΧΡΗΣΤΟΣ Π. ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

Ακόμη να αποζημιωθούν οι καστανοπαραγωγοί του Δήμου Τρίπολης

#omada_Arcadia_Spot*

Λιγνάδης από τις φυλακές Τρίπολης: Αρνείται το βιασμό νέου θύματος

#omada_Arcadia_Spot*

Επιδειξίας απείλησε ανήλικο αγόρι με μαχαίρι στη Θεσσαλονίκη

#omada_Arcadia_Spot*

Προσθέστε το σχόλιο σας