Δήμος ΤρίποληςΕπικαιρότηταΡοή Ειδήσεων

Πρώτος Χρόνος | «Κάνουμε Δουλειά και στο περιβάλλον!»

kanoume-douleia-periballon

Στο πλαίσιο του απολογισμού, για τον πρώτο χρόνο θητείας, η δημοτική αρχή του Κώστα Τζιούμη προχώρησε σε μια συνοπτική παρουσίαση έργων και δράσεων που σχετίζονται με το περιβάλλον.

Ειδική μνεία υπάρχει για το το τέλος, το κλείσιμο των χωματερών στον Δήμο Τρίπολης, με προστασία του περιβάλλοντος και παράλληλα αναβάθμιση του πρασίνου σε ολόκληρη την πόλη και τις δημοτικές ενότητες.

Επιπλέον υπογραμμίζεται η χρήση όλων των μηχανημάτων στα χωριά του Δήμου Τρίπολης, με τα συνεργεία να μετρούν 493 παρεμβάσεις και 588 εργατοημέρες!

Πρώτος Χρόνος – Κάνουμε Δουλειά και στο περιβάλλον!#ΜένουμεΤρίπολη

Δημοσιεύτηκε από Κώστας Τζιούμης – Δήμαρχος Τρίπολης στις Δευτέρα, 7 Σεπτεμβρίου 2020

Related posts

Κώστας Τζιούμης: «Με χαμόγελα και αισιοδοξία το πρώτο κουδούνι στα σχολεία της Τρίπολης»

Arcadia Spot NG

Συναυλία με Πρωτοψάλτη και Πορτοκάλογλου – Ενημέρωση για την αγορά εισιτηρίων

Arcadia Spot NG

ΕΠΑ.Σ ΤΡΙΠΟΛΗΣ : Σπούδασε και μαθήτευσε με αμοιβή στην Αρκαδία! (Αιτήσεις 15-29 ετών)

Arcadia Spot NG
Arcadia SPOT
Πολιτική Απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες cookie αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.