Επικαιρότητα Περιφέρεια

Συνάντηση για την πορεία υλοποίησης αθλητικών έργων Μεσσηνίας

messinia-athlitikes-egkatastaseis

Θέματα που αφορούν τον αθλητισμό και τις υποδομές του στη Μεσσηνία απασχόλησαν τη συνάντηση που ο αντιπεριφερειάρχης Στάθης Αναστασόπουλος είχε χθες, Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου -στο Διοικητήριο της Π.Ε., στην Καλαμάτα-, με τον αντιπεριφερειάρχη Αθλητισμού Γιάννη Μαντζούνη.

Στη συνάντηση αναλύθηκαν τα στάδια υλοποίησης των αθλητικών έργων του προγράμματος της Περιφερειακής Ενότητας, καθώς επίσης συζητήθηκε και ο προγραμματισμός νέων έργων, αναγκαίων για την αναβάθμιση των αθλητικών υποδομών του νομού.

Συζητήθηκαν ακόμα δράσεις σχετικά με τον περιορισμό της διασποράς του Covid -19 μεταξύ αθλητών, καθώς και η διαδικασία για την οικονομική ενίσχυση των ομάδων εθνικής κατηγορίας του νομού.

Στη σημερινή συνάντηση παρευρέθηκαν και οι θεματικοί αντιπεριφερειάρχες Βασίλης Καπέλιος, Άννα Καλογεροπούλου, Ανδρέας Τσουκαλάς, ο πρόεδρος της Αναπτυξιακής Μεσσηνίας Τάσος Σαρδέλης και υπηρεσιακοί παράγοντες της Π.Ε. Μεσσηνίας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

Ίσο δικαίωμα στην εκπαίδευση για τα παιδιά που φοιτούν στα σχολεία των φυλακών

#omada_Arcadia_Spot*

Καθορίστηκε με ΚΥΑ η αποζημίωση για τους πλημμυροπαθείς του περυσινού Νοεμβρίου στην Π.Ε. Κορινθίας

#omada_Arcadia_Spot

Κώστας Τζιούμης: «Να είμαστε αισιόδοξοι, να διατηρήσουμε την ψυχραιμία μας και να υποδεχθούμε τη γέννηση του Θεανθρώπου με Υγεία»

#omada_Arcadia_Spot*

Προσθέστε το σχόλιο σας