Επικαιρότητα Περιφέρεια

Στην Αργολίδα βρέθηκε η αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού Άννα Καλογεροπούλου

Στην Αργολίδα βρέθηκε η αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού Άννα Καλογεροπούλου | Συναντήσεις και επισκέψεις σε χώρους τουριστικού ενδιαφέροντος στην Π.Ε. Αργολίδας πραγματοποίησε η αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού Αννα Καλογεροπούλου, συνοδευόμενη από τον αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας Γιάννη Μαλτέζο, καθώς και τον αντιπεριφερειάρχη Αθλητισμού Γιάννη Μαντζούνη.

Συγκεκριμένα, κατά την επίσκεψη της αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού στο Ναύπλιο πραγματοποιήθηκε -παρουσία του δημάρχου Ναυπλιέων Δημήτρη Κωστούρου και στελεχών της Περιφέρειας, του δήμου της αργολικής πρωτεύουσας και της Αναπτυξιακης “Πάρνωνα”– αυτοψία στον χώρο που θα τοποθετηθεί το Τουριστικό Περίπτερο. Ακολούθησαν επισκέψεις σε χώρους τουριστικού ενδιαφέροντος για το ενδεχόμενο αξιοποίησής τους, συναντήσεις με φυσικά πρόσωπα που σχετίζονται με τις εναλλακτικές μορφές τουρισμού, όπως ο αθλητικός και ο αγροδιατροφικός.

“Στόχος της περιφερειακής Αρχής είναι να εντοπισθούν και να αναδειχθούν τα σημεία ιδιαίτερου φυσικού κάλλους και να ενισχυθούν οι βιωματικές εμπειρίες που μπορεί να αποκομίσει ο επισκέπτης της Πελοποννήσου. Είναι κοινή γνώση όλων πλέον ότι ο τουρισμός στην μετά covid εποχή κάνει στροφή προς τις θεματικές μορφές και προς πιο ποιοτικές υπηρεσίες, που αναδεικνύουν την αυθεντικότητα του κάθε προορισμού και η Πελοπόννησος έχει όλες τις προϋποθέσεις” σημείωσε η αντιπεριφερειάρχης.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

Περιφέρεια Πελοποννήσου: Χρηματοδότηση νοσοκομείων – Τι προβλέπεται για το Παναρκαδικό

#omada_Arcadia_Spot*

Τρίπολη: Σύλληψη 27χρονου διωκόμενου ως μέλος του ISIS

#omada_Arcadia_Spot*

Εικονική περιήγηση στην Έκθεση: Οι Aπαρχές των Tεχνολογιών» του Μουσείου Κοτσανά!

#omada_Arcadia_Spot*

Προσθέστε το σχόλιο σας