Επικαιρότητα Περιφέρεια

Στην έκθεση ”Πανηπειρωτική 2021” η Περιφέρεια Πελοποννήσου

panipeirotiki-ekthesi

Συνέντευξη Τύπου θα δώσει ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας, στις 7.30 σήμερατο απόγευμα , στα Γιάννενα, εν όψει της συμμετοχής της Περιφέρειάς μας στην έκθεση “Πανηπειρωτική 2021” που ανοίγει τις πύλες της αύριο Σάββατο 16 του μήνα.


Αργότερα, το βράδυ, ο Π. Νίκας θα διεξιωθεί εκπροσώπους των μέσων ενημέρωσης και των Αρχών της Ηπείρου, ενώ αύριο θα παραστεί στα εγκαίνια της έκθεσης.

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου συμμετέχει στην εν λόγω έκθεση -που θα λάβει χώρα στο Πανηπειρωτικό Στάδιο Ιωαννίνων και θα διαρκέσει έως τις 20 Οκτωβρίου- έχοντας τριπλό στόχο, όπως σημείωσε ο περιφερειάρχης, “την προβολή του αγώνα της περιοχής μας το 1821, της τουριστικής Πελοποννήσου, αλλά και της επιχειρηματικής και εξαγωγικής Πελοποννήσου”.

Η συγκεκριμένη έκθεση δίνει μεγάλη έμφαση στον κλάδο του τουρισμού, αναγνωρίζοντας τη σημασία της τουριστικής βιομηχανίας για τον τόπο, με κύριο μέλημα την προβολή των παραδοσιακών τοπικών προϊόντων και την προώθηση του τοπικού στοιχείου κάθε Περιφερειακής Ενότητας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

Εντυπωσιακές επιδόσεις σημειώνει η τουριστική καμπάνια της Περιφέρειας Πελοποννήσου

#omada_Arcadia_Spot*

Ο Οικονόμου στην Αρκαδία: Αρδευτικά έργα και αγροτικές αποζημιώσεις στο επίκεντρο

#omada_Arcadia_Spot*

Ο περιφερειάρχης συναντήθηκε με τον νέο αστυνομικό διευθυντή Αρκαδίας

#omada_Arcadia_Spot*

Προσθέστε το σχόλιο σας