Συνέντευξη Τύπου έδωσε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας, στις 7.30 το απόγευμα τη Παρασκευή 15 Οκτωβρίου, στα Γιάννενα, εν όψει της συμμετοχής της Περιφέρειάς μας στην έκθεση “Πανηπειρωτική 2021” που ανοίγει τις πύλες της σήμερα Σάββατο 16 του μήνα.
Η Περιφέρεια Πελοποννήσου συμμετέχει στην εν λόγω έκθεση -που θα λάβει χώρα στο Πανηπειρωτικό Στάδιο Ιωαννίνων και θα διαρκέσει έως τις 20 Οκτωβρίου- έχοντας τριπλό στόχο, όπως σημείωσε ο περιφερειάρχης, “την προβολή του αγώνα της περιοχής μας το 1821, της τουριστικής Πελοποννήσου, αλλά και της επιχειρηματικής και εξαγωγικής Πελοποννήσου”.
Η συγκεκριμένη έκθεση δίνει μεγάλη έμφαση στον κλάδο του τουρισμού, αναγνωρίζοντας τη σημασία της τουριστικής βιομηχανίας για τον τόπο, με κύριο μέλημα την προβολή των παραδοσιακών τοπικών προϊόντων και την προώθηση του τοπικού στοιχείου κάθε Περιφερειακής Ενότητας.
