Top News Επικαιρότητα Περιφέρεια

Σχεδόν τα 70 έφτασαν τα κρούσματα στην Αρκαδία

eody-test

Σχεδόν τα 70 έφτασαν τα κρούσματα στην Αρκαδία

Στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, τη Τρίτη 21 Ιουνίου καταγράφηκαν 539 κρούσματα, με τον αριθμό των συνολικά προσβληθέντων από την αρχή της πανδημίας να φθάνει πλέον τους 167.568.

Αναλυτικά, καταγράφηκαν στην Π.Ε. Αργολίδας 108, στην Π.Ε. Αρκαδίας 66, στην Π.Ε. Κορινθίας 151, στην Π.Ε. Λακωνίας 41 και στην Π.Ε. Μεσσηνίας 173.

Εξ άλλου, με βάση την ενημέρωση που έγινε το πρωί της Τρίτης 21 Ιουνίου, στις κλινικές covid-19 των νοσοκομείων της Περιφέρειας νοσηλεύονταν -μέχρι και τη Δευτέρα 20 Ιουνίου- συνολικά 32 άτομα και συγκεκριμένα, στο Νοσοκομείο Αργους 2, στο Νοσοκομείο Ναυπλίου 0, στο Παναρκαδικό Τρίπολης 1, στο Νοσοκομείο Κορίνθου 5, στο Νοσοκομείο Σπάρτης 14 και στο Νοσοκομείο Καλαμάτας 10.

Related posts

Πέτρος Τατούλης: “Οι πολιτικές της Κυβέρνησης σε ό,τι αφορά την Αιρετή Περιφέρεια οδηγούν τοθεσμό σε καταστροφή”

ArcadiaSpot Team

Συλλήψεις για κατοχή ναρκωτικών σε Αρκαδία και Κορινθία

Arcadia Spot GZ

Αποκαταστάθηκε η ζημιά στο τηλέφωνο του Παναρκαδικού Νοσοκομείου

Arcadia Spot GZ

Leave a Comment