Επικαιρότητα Περιφέρεια

Συγχαρητήρια από τον Νίκα στους δασκάλους του 10ου Δημοτικού Σχολείου Καλαμάτας

nikas-sxoleio-kalamata

Συγχαρητήρια από τον Νίκα στους δασκάλους του 10ου Δημοτικού Σχολείου Καλαμάτας. Αναλυτικά:


Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Ε. Νίκας έλαβε επιστολή από 12 δασκάλους του 10ου Δημοτικού Σχολείου Καλαμάτας και προέβη στην παρακάτω δήλωση:

“Υπάρχει, πράγματι, ελπίδα για την αναβάθμιση της εκπαίδευσης και η ελπίδα αυτή απορρέει από την ενυπόγραφη επιστολή που έλαβα από 11 δασκάλους και τον διευθυντή του 10ου Δημοτικού Σχολείου Καλαμάτας, οι οποίοι εξηγούν με την επιστολή τους γιατί επιθυμούν το Σχολείο τους να λειτουργήσει ως Πειραματικό Σχολείο. Πράγματι, το χαμηλό επίπεδο της εκπαίδευσης στη χώρα μας, επιβάλει την ανάγκη να κινηθούμε με θάρρος στον εκσυγχρονισμό του εκπαιδευτικού μας συστήματος από το Νηπιαγωγείο μέχρι και τα Πανεπιστήμια, διότι έτσι μόνο μπορούμε να υπηρετήσουμε τις ανάγκες του μέλλοντος και να δώσουμε εφόδια στη νεολαία μας. Τα σχολεία μας ανήκουν στη νεολαία, στους μαθητές και σε κανέναν άλλον και πρέπει να υπηρετούμε τις ανάγκες τους και τα οράματά τους για το μέλλον.

Συγχαίρω θερμά τους εκπαιδευτικούς του 10 ΔΣΚ και τον Διευθυντή του Γιάννη Χριστόπουλο και είμαι στο πλευρό τους για οτιδήποτε ζητήσουν.
ekpaideytikon-gia-peiramatika-sxoleia

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΤΕΛ Αρκαδίας: Τα δρομολόγια του Νοεμβρίου

#omada_Arcadia_Spot*

Συνεδριάζει με τηλεδιάσκεψη την ερχόμενη Δευτέρα το ΠΕ.ΣΥ Πελοποννήσου | Δείτε τα θέματα

#omada_Arcadia_Spot

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου συνδράμει τις Δημόσιες Δομές Υγείας

#omada_Arcadia_Spot*

Προσθέστε το σχόλιο σας