Αστυνομικά Επικαιρότητα

Συλλήψεις στην Κορινθια για ναρκωτικά και πλαστογραφία – Κλοπή ανταλλακτικών αυτοκινήτου στη Μεσσηνία

klopi

Συλλήψεις στην Κορινθια για ναρκωτικά και πλαστογραφία – Κλοπή ανταλλακτικών αυτοκινήτου στη Μεσσηνία


Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στο Λουτράκι Κορινθίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Λουτρακίου, 34χρονος αλλοδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε Ένταλμα Σύλληψης της κ. Ανακρίτριας Λαμίας, για ναρκωτικά.

Συνελήφθη, χθες (12.9.2021) το μεσημέρι, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Βέλου- Βόχας Κορινθίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Κορινθίας, 31χρονος αλλοδαπός, γιατί σε αστυνομικό έλεγχο επέδειξε πλαστό έγγραφο παραμονής στη Χώρα. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Βέλου- Βόχας.

Συνελήφθη, χθες (12.9.2021) το απόγευμα, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Καλαμάτας Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Μεσσηνίας, 41χρονος ημεδαπός, γιατί προσπάθησε να αφαιρέσει από συνεργείο αυτοκινήτων ανταλλακτικά, δίχως όμως να ολοκληρώσει την πράξη του καθώς έγινε αντιληπτός. Επιπλέον, όπως προέκυψε από τη διενεργηθείσα προανάκριση, ο ανωτέρω, λίγες μέρες νωρίτερα, είχε αφαιρέσει από έτερο συνεργεί αυτοκινήτων διάφορα ανταλλακτικά αυτοκινήτων.

Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Καλαμάτας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

Η Οργάνωση Μελών Δυτικής Τρίπολης ΣΥΡΙΖΑ για τα Εργασιακά

#omada_Arcadia_Spot*

ΑΕΚ Τρίπολης: Προκήρυξη Εσωτερικού τουρνουά από τον όμιλο τένις

#omada_Arcadia_Spot*

Οι Πασχαλινές εκδηλώσεις του Δήμου Τρίπολης (vid)

#omada_Arcadia_Spot*

Προσθέστε το σχόλιο σας