Επικαιρότητα Τοπικά Νέα

Σύλλογος Φίλων Κέντρου Υγείας Άστρους | Εξελέγησαν τα μέλη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου

syllogos-filon-kentrou-ygeias-astrous

Σύλλογος Φίλων Κέντρου Υγείας Άστρους: Κατά την Γενική Συνέλευση του Σ.Φ.Κ.Υ.Α που πραγματοποιήθηκε στις 28/09/20, έγιναν οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη του νέου διοικητικού συμβουλίου.

Σύλλογος Φίλων Κέντρου Υγείας Άστρους | Από την εκλογική διαδικασία εξελέγησαν κατά σειρά πλειοψηφίας

Τακτικά Μέλη 1)Τσατσαράγκου Αικατερίνη (31) 2)Δεληγιάννη Βασιλεία (23) 3)Ιατρίδης Ηλίας (22) 4)Τετώρου Μαρία (22) 5) Μπάρλας Κωνσταντίνος (19)

Αναπληρωματικά Μέλη 1)Λέγκουρδας Κωσταντίνος (18) 2)Δικαίος Δημήτρης (10) Μετά από παραίτηση του εκλεγμένου ως τακτικού μέλους κου Μπάρλα Κώστα σε θέση αναπληρωματικού μέλους, το νέο Δ.Σ. του Σ.Φ.Κ.Υ.Α., διαμορφώθηκε μετά από ομόφωνη απόφαση των μελών ως εξής: Πρόεδρος: Ιατρίδης Ηλίας Αντιπρόεδρος: Δεληγιάννη Βασιλεία Γραμματέας: Λέγκουρδας Κωσταντίνος Ταμίας: Τετώρου Μαρία Σύμβουλος: Tσατσαράγκου Αικατερίνη Αναπληρωματικά Μέλη 1)Μπάρλας Κωσταντίνος 2)Δικαίος Δημήτρης

Θερμές ευχαριστίες του Συλλόγου

Ο Σ.Φ.Κ.Υ.Α. ευχαριστεί θερμά όλους εσάς τους φίλους και τα μέλη μας, που σε μια τόσο εξαιρετικά δύσκολη χρονιά για την υγεία, λόγω της εμφάνισης και της εξάπλωσης της πανδημίας του κορωνοϊού, στηρίξατε τον σύλλογο και το Κ.Υ. Άστρους . To 2020 αποτέλεσε αδιαμφισβήτητα μια χρονιά δοκιμασίας για όλους μας. Ο Σ.Φ.Κ.Υ.Α. είχε ανάγκη την έμπρακτη στήριξη των πολιτών για να μπορέσει να καλύψει τις μεγάλες ανάγκες σε έκτακτο υγειονομικό υλικό και εξοπλισμό ατομικής προστασίας που προέκυψαν λόγω της πανδημίας. Νιώθουμε απέραντη ευγνωμοσύνη προς όλους όσους με αίσθημα αλληλεγγύης και προσφοράς σταθήκατε στο πλευρό του συλλόγου και καταφέραμε παρ όλες τις αντιξοότητες να ανταποκριθούμε στο έργο μας.

Σύλλογος Φίλων Κέντρου Υγείας Άστρους | Κάλεσμα για ενίσχυση του έργου του Συλλόγου

Εν μέσω της κορύφωσης της πανδημίας που διανύουμε στη χώρα μας η ανάγκη του συλλόγου για συνέχιση της ενίσχυσης του, είναι μεγάλη. Στόχος του νέου Δ.Σ. είναι να μπορέσει να ανταποκριθεί στην κάλυψη των έκτακτων αναγκών του Κ.Υ. Άστρους. Στο πλαίσιο του ανοίγματος μας προς την κοινωνία και με σκοπό τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας, θέσαμε ως στόχο να συνδράμουμε επίσης στα σώματα ασφαλείας της περιοχής μας, με ενίσχυση τους σε εξοπλισμό προστασίας για τον Covid-19. Επίσης στόχος μας είναι να μπορέσουμε να προμηθεύσουμε το Κ.Υ. Άστρους καθώς και τα Π.Ι. με ιατρονοσηλευτικό εξοπλισμό και διαγνωστικά εργαλεία, για την αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών υγείας που προσφέρονται προς όφελος όλων των πολιτών.

Καλούμε όλους εσάς τους φίλους και τα μέλη του Σ.Φ.Κ.Υ.Α. να συνεχίσετε να ενισχύετε το έργο του συλλόγου και να σταθείτε εμπράκτως στο πλευρό μας, είτε με την οικονομική σας ενίσχυση, την ανανέωση της ετήσιας συνδρομής, με δωρεές είτε με την εθελοντική προσφορά σε έργο. Κάνουμε έκκληση για εγγραφή νέων μελών στον σύλλογο. Ο Σ.Φ.Κ.Υ. Άστρους είναι ένας φορέας δράσης και προσφοράς, με δυναμικό και έμπρακτο παρών όλα αυτά τα χρόνια και χρειάζεται την ενεργητική συμμετοχή, την στήριξη και την παρουσία όλων μας. Αφορά όλη την κοινωνία. Μας αφορά όλους.

Σας ευχαριστούμε.

Τηλέφωνο άμεσης επικοινωνίας: Τετώρου Μαρία, 6984850190

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

Λιμνοθάλασσα Μουστού | Εξόρμηση του Συλλόγου «Φυσιολάτρης Νίκαιας» στον Πάρνωνα (pics)

#omada_Arcadia_Spot*

ΣΑΟΟ | Επιτυχημένη η διάσχιση του φαραγγιού του Τάνου

#omada_Arcadia_Spot*

ΔΕΔΔΗΕ: Διακοπή ρεύματος στις Ρίζες

#omada_Arcadia_Spot*

Προσθέστε το σχόλιο σας