Top NewsΕπικαιρότηταΠεριφέρεια

Συμβάσεις έργων για την Αρκαδία υπέγραψε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου

nikas-erga-arkadia

Συμβάσεις τριών έργων στην Αρκαδία, με συνολικό προϋπολογισμό 774.400 ευρώ, υπέγραψε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας στην έδρα της Περιφέρειας, στην Τρίπολη.

Οι συμβάσεις αφορούν, α) την συντήρηση και αποκατάσταση ζημιών της επαρχιακής οδού από διασταύρωση Σκλήφα – Σάγκα – Λουκά, με προϋπολογισμό 400.000 ευρώ, β) την αντιπλημμυρική προστασία με καθαρισμό, συντήρηση και ανακατασκευή υφιστάμενων υποδομών σε ρέματα, χειμάρρους και ποταμούς της Αρκαδίας με προϋπολογισμό 300.000 ευρώ και γ) την αποκατάσταση βυθισμάτων στον δρόμο Δημητσάνα – Στεμνίτσα – Καρύταινα, με προϋπολογισμό 74.400 ευρώ.

Related posts

Παράταση για το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών Σύγχρονες Ασύρματες Επικοινωνίες

Arcadia Spot NG

ΕΠΑΣ ΜΑΘΗΤΕΙΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ : Συνεχίζονται έως 10 Σεπτεμβρίου 2026, οι εγγραφές στην Επαγγελματική Σχολή της ΔΥΠΑ

Arcadia Spot NG

Visit Peloponnese – Open Call: Ανοιχτή Πρόσκληση Συμμετοχής στην IFTM Top Resa 2026

Arcadia Spot NG
Arcadia SPOT
Πολιτική Απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες cookie αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.