Δήμος Τρίπολης Επικαιρότητα

Συνεδριάζει το Συμβούλιο Κοινότητας της Τρίπολης | Θέματα

symvoulio-koinotitas-tripolis

Μετά τη ματαίωση της κατά την 30η Ιουλίου 2021 συνεδρίασης του Συμβουλίου της Κοινότητας Τρίπολης ύστερα από την υπ’ αριθμ. 71/26-7-2021 πρόσκληση συνεδρίασης, επειδή δεν υπήρξε απαρτία, καλείσθε σε νέα συνεδρίαση την 3η Αυγούστου 2021 ημέρα Τρίτη και από ώρα 18:00 έως 20:00, η οποία θα πραγματοποιηθεί δια περιφοράς (μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή τηλεφωνικά), σύμφωνα με την αριθ. 426/Α.Π. 77233/13-11-2020 εγκύκλιο του Υπουργείου Εσωτερικών,

για τη λήψη απόφασης δια περιφοράς στα ίδια θέματα της ημερήσιας διάταξης που περιέχονται στην προηγούμενη πρόσκληση, ήτοι:
  1. Χορήγηση έγκρισης άδειας λειτουργίας μουσικής με παρατεταμένο ωράριο σε κατάστημα «εστιατόριο» στον εσωτερικό και εξωτερικό χώρο, με την επωνυμία «Τούμπας Βασίλειος του Ευστρατίου »,  που βρίσκεται στην παλαιά Δεξαμενή στην Τρίπολη.
  2. Χορήγηση έγκρισης άδειας λειτουργίας μουσικής με παρατεταμένο ωράριο σε κατάστημα «καφετέρια» στον εσωτερικό και εξωτερικό χώρο, με την επωνυμία «Β. Κοντόπουλος και Σια Ο.Ε.», που βρίσκεται επί της πλατείας Αγ. Βασιλείου αρ. 5 στην Τρίπολη.

Παρακαλούνται τα μέλη όπως αποστείλουν την ψήφο τους επί των εισηγήσεων – προτάσεων που έχουν αποσταλεί, στο emaildimotikhkoinothta@gmail.com κατά το διάστημα διεξαγωγής της συνεδρίασης.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΑΡΑΣΧΟΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

Ο Δήμαρχος Γορτυνίας στην “Πρωτοβουλία για το δημογραφικό” της Eurobank

#omada_Arcadia_Spot*

Κορονοϊός | Τρία νέα κρούσματα στην Περιφέρεια Πελοποννήσου

#omada_Arcadia_Spot

Ερωτηματολόγια για το Σχέδιο Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας (ΣΒΑΚ) του Δήμου Τρίπολης

#omada_Arcadia_Spot*

Προσθέστε το σχόλιο σας