Επικαιρότητα Περιφέρεια

Σύσκεψη για τουριστικά θέματα στη Περιφέρεια Πελοποννήσου

nikas-touristiki-provoli-peloponnisou

Σύσκεψη για θέματα τουρισμού συγκάλεσε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας με τη συμμετοχή της αρμόδιας αντιπεριφερειάρχη Αννας Καλογεροπούλου και συνεργατών.

Συζητήθηκε η ικανοποιητική εικόνα που η Περιφέρεια παρουσίασε την περίοδο του Πάσχα ενώ συζητήθηκε και ο περαιτέρω προγραμματισμός που βρίσκεται στη φάση υλοποίησης.

Παράλληλα, μεταξύ άλλων, εξετάστηκε η προώθηση του νέου τουριστικού διαδικτυακού τόπου της Περιφέρειας Πελοποννήσου (https://mythicalpeloponnese.gr/), όπως και η διόρθωση ενδεχομένων αδυναμιών που διαπιστώθηκαν αυτό το πρώτο χρονικό διάστημα λειτουργίας του.

Ακόμα, προσδιορίστηκαν οι ημερομηνίες για τις εκδηλώσεις σχετικά με τον αλιευτικό τουρισμό, καθώς και για την επανεκκίνηση λειτουργίας των τουριστικών περιπτέρων στον Ισθμό και την Σπάρτη.

Τέλος, οριστικοποιήθηκαν οι εκδηλώσεις που θα γίνουν μέσα στον Μάιο σε κατ’ εξοχήν τουριστικές περιοχές της Περιφέρειας Πελοποννήσου, με αφορμή και το άνοιγμα της τουριστικής περιόδου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

Η λαϊκή αγορά της Τετάρτης στη πλατεία Μαντινείας

#omada_Arcadia_Spot*

Σειρά σημαντικών αποφάσεων από την Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Πελοποννήσου

#omada_Arcadia_Spot*

Τατούλης: «Ο Νίκας μετέτρεψε το πρόγραμμα ενίσχυσης επιχειρήσεων που επλήγησαν από την πανδημία σε «μποναμά» για λίγους»

#omada_Arcadia_Spot*

Προσθέστε το σχόλιο σας