Top NewsΕπικαιρότηταΠεριφέρεια

Τα κρούσματα της Αρκαδίας σε αριθμούς και οι νοσηλείες στο Παναρκαδικό νοσοκομείο

panarkadiko-nosokomeio-tripolis

Στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, τη Πέμπτη 26 Μαΐου καταγράφηκαν 190 κρούσματα, με τον αριθμό των συνολικά προσβληθέντων από την αρχή της πανδημίας να φθάνει πλέον τους 162.413.

Αναλυτικά, καταγράφηκαν στην Π.Ε. Αργολίδας 36, στην Π.Ε. Αρκαδίας 28, στην Π.Ε. Κορινθίας 50, στην Π.Ε. Λακωνίας 24 και στην Π.Ε. Μεσσηνίας 52.

Εξ άλλου, με βάση την ενημέρωση που έγινε στις κλινικές covid-19 των νοσοκομείων της Περιφέρειας νοσηλεύονταν -μέχρι και τη Τετάρτη 25 Μαΐου- συνολικά 24 άτομα και συγκεκριμένα, στο Νοσοκομείο Αργους 3, στο Νοσοκομείο Ναυπλίου 0, στο Παναρκαδικό Τρίπολης 5, στο Νοσοκομείο Κορίνθου 5, στο Νοσοκομείο Σπάρτης 7 και στο Νοσοκομείο Καλαμάτας 4.

Related posts

Παράταση για το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών Σύγχρονες Ασύρματες Επικοινωνίες

Arcadia Spot NG

ΤΡΙΠΟΛΗ : 3 ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ

Arcadia Spot NG

ΕΠΑΣ ΜΑΘΗΤΕΙΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ : Συνεχίζονται έως 10 Σεπτεμβρίου 2026, οι εγγραφές στην Επαγγελματική Σχολή της ΔΥΠΑ

Arcadia Spot NG
Arcadia SPOT
Πολιτική Απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες cookie αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.