Αστυνομικά Επικαιρότητα

Τελετή ορκωμοσίας πρωτοετών Δοκίμων Υπαστυνόμων στη Σχολή Αξιωματικών

orkomosia-dokimon-ypastynomon

Τελετή ορκωμοσίας πρωτοετών Δοκίμων Υπαστυνόμων στη Σχολή Αξιωματικών

Πραγματοποιήθηκε χθες, Παρασκευή 6 Νοεμβρίου 2020, στις εγκαταστάσεις της Σχολής Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας η τελετή ορκωμοσίας (64) πρωτοετών Δοκίμων Υπαστυνόμων.


Στην τελετή χοροστάτησε ο Προϊστάμενος της Θρησκευτικής Υπηρεσίας του Σώματος, Πανοσιολογιότατος Αρχιμανδρίτης Ταξίαρχος Νεκτάριος Κιούλος.
Παρέστησαν ο Διοικητής της Αστυνομικής Ακαδημίας Υποστράτηγος Αϊβαζίδης Αβραάμ, η Διοικητής της Σχολής Εθνικής Ασφάλειας, Ταξίαρχος Λαμπροπούλου Σοφία, ο Υποδιοικητής της Αστυνομικής Ακαδημίας, Ταξίαρχος Μπάλλας Γεώργιος και ο Διοικητής της Σχολής Μετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης, Αστυνομικός Διευθυντής Σαλούκας Βασίλειος.

Αφού οι πρωτοετείς Δόκιμοι Υπαστυνόμοι έδωσαν τον νενομισμένο όρκο ο Διοικητής της Σχολής Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας, Ταξίαρχος Καλόγηρος Χαράλαμπος απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό.
Ακολούθησε σύντομος χαιρετισμός του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγου Καραμαλάκη Μιχαήλ στους πρωτοετείς Δοκίμους Υπαστυνόμους μέσω της πλατφόρμας τηλεκπαίδευσης.

Τελετή ορκωμοσίας πρωτοετών Δοκίμων Υπαστυνόμων στη Σχολή Αξιωματικών

Υπενθυμίζεται ότι η Σχολή Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας είναι ισότιμη με τις Σχολές των Ανωτάτων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων της Χώρας και τις αντίστοιχες Παραγωγικές Σχολές των Ενόπλων δυνάμεων.
Η φοίτηση των Δοκίμων Υπαστυνόμων στη Σχολή διαρκεί οκτώ (8) εξάμηνα και χωρίζεται σε τέσσερα (4) εκπαιδευτικά έτη.

Αποστολή της Σχολής είναι η σύγχρονη, επιστημονική, θεωρητική και πρακτική εκπαίδευση των Δοκίμων Υπαστυνόμων, η οποία αποβλέπει στην άρτια επαγγελματική κατάρτιση, τη γενική μόρφωση και την κατάλληλη σωματική και ψυχική προετοιμασία των εκπαιδευομένων, με στόχο τη μεγιστοποίηση της προσφοράς αυτών στην Πολιτεία και στο κοινωνικό σύνολο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

Παπαδημητρίου Σωτήρης: Τοποθετήσεις στη Συνεδρίαση της Τετάρτης

#omada_Arcadia_Spot*

Παπαηλιού για μεταναστευτικό | ”Να παύσει η Ελλάδα να είναι αποθήκη ψυχών για όλη την Ευρώπη”

#omada_Arcadia_Spot*

Τελέση αγιασμού έναρξης εργασιών κατασκευής φυσικού αερίου στη Μεγαλόπολη

#omada_Arcadia_Spot*

Προσθέστε το σχόλιο σας