Top NewsΕπικαιρότηταΤοπικά Νέα

Θεατρική Ομάδα Τρίπολης: 5 βραβεία στο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Σάτιρας Ερασιτεχνικών Θιάσων

theatriki-omada-tripolis-momos-o-patreus

5 βραβεία κατέκτησε η Θεατρική Ομάδα Τρίπολης για τη συμμετοχή της στο φετινό 14ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Σάτιρας Ερασιτεχνικών Θιάσων “Μώμος ο Πατρεύς“.


Με 5 βραβεία τιμήθηκε η Ομάδα μας για τη συμμετοχή της στο φετινό 14ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Σάτιρας Ερασιτεχνικών Θιάσων “Μώμος ο Πατρεύς“.

Η Θ.Ο.Τ. συμμετείχε με το απόσπασμα “O tempora o mores” από την επιθεωρησιακή παράσταση “Παρά δέκα τεσσαράκοντα”, σε κείμενο Γεωργίας Δάλκου, που παρουσιάστηκε στο κοινό της πόλης το 2014 και με την οποία γιορτάσαμε τα 30 χρόνια ζωής του σωματείου μας.

Αναλυτικά τα βραβεία:
  • Β’ βραβείο καλύτερου σατιρικού δεκάλεπτου
  • Α’ βραβείο κοινού
  • Βραβείο Α’ αντρικού ρόλου (για την ερμηνεία του Ηλία Καλοστύπη)
  • Βραβείο πρωτότυπου κειμένου (για το κείμενο της Γεωργίας Δάλκου)
  • Βραβείο σκηνικού (για το σκηνικό της Κατερίνας Παπαγεωργάκη και της Αθηνάς Χωματά)

Θερμά συγχαρητήρια σε όλους! Και εις άλλα με υγεία!

Related posts

Βόρεια Κυνουρία : Αυλαία του Δημοτικού θερινού κινηματογράφου με την παιδική ταινία «Jungle Beat 2: The Past»

Arcadia Spot NG

Βόρεια Κυνουρία : Οι Καλοκαιρινές Μουσικές Βραδιές ολοκληρώνονται στα Βέρβενα

Arcadia Spot NG

Αλλαγή χώρου θεατρικής παράστασης

Arcadia Spot NG
Arcadia SPOT
Πολιτική Απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες cookie αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.