ΕπικαιρότηταΠεριφέρεια

Θέματα προνοιακής πολιτικής στον Δήμο Βέλου – Βόχας

pronoiaki-politiki-korinthia

Θέματα προνοιακής πολιτικής στον Δήμο Βέλου – Βόχας

Θέματα που αφορούν στην προνοιακή πολιτική συζήτησε ο αντιπεριφερειάρχης Πρόνοιας και Αλληλεγγύης Τάσος Γκιολής, στη συνάντηση που είχε στα γραφεία της Π.Ε. Κορινθίας με την υπεύθυνη για την κοινωνική πολιτική στον Δήμο Βέλου – Βόχας Μαρία Καλλίρη.

Μεταξύ άλλων, συζητήθηκε η δημιουργία Κέντρου Κοινότητας στον εν λόγω δήμο, δεδομένου ότι έχει εξευρεθεί ο σχετικός χώρος, καθώς και η δυνατότητα της Περιφέρειας να συνδράμει οικονομικά.

Ακόμα, στην ίδια συνάντηση εξετάστηκε η ανάληψη δράσεων για την στήριξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων.

Related posts

Visit Peloponnese – Open Call: Ανοιχτή Πρόσκληση Συμμετοχής στην IFTM Top Resa 2026

Arcadia Spot NG

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου επενδύει 900.000 ευρώ σε δράσεις για την κοινωνική ένταξη παιδιών και οικογενειών

Arcadia Spot NG

Υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς για την Περιφέρεια Πελοποννήσου την Τρίτη 25 Αυγούστου 2026

Arcadia Spot NG
Arcadia SPOT
Πολιτική Απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες cookie αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.