Επικαιρότητα Περιφέρεια

Τήρηση μέτρων βιοασφάλειας στο λιμάνι Καλαμάτας

messinia-anastasopoulos

Αρόδο της Καλαμάτας προσέγγισε χθες, Τρίτη 9 Μαρτίου πλοίο που μεταφέρει 1.700 βοοειδή, με σκοπό τον ανεφοδιασμό του σε ζωοτροφές και τρόφιμα για ανθρώπινη κατανάλωση.

Η υπηρεσία Κτηνιατρικής της Διεύθυνσης Αγροτικής Ανάπτυξης Μεσσηνίας είχε από χθες ενημερωθεί εγγράφως από το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης για την επίβλεψη της τήρησης των μέτρων βιοασφάλειας κατά την παραλαβή των εφοδίων.

Πράγματι, η εν λόγω υπηρεσία επέβλεψε την διαδικασία παραλαβής των πιο πάνω εφοδίων, η οποία αναμενόταν να ολοκληρωθεί αργά το απόγευμα, σήμερα.

Την διαδικασία παρακολούθησαν επίσης, μεταβαίνοντας επί τόπου, ο αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας Στάθης Αναστασόπουλος μαζί με τον Κεντρικό Λιμενάρχη Καλαμάτας αντιπλοίαρχο Νικόλαο Γιαννουλάτο.

Το εν λόγω πλοίο παρέλαβε, ειδικότερα, περίπου 57 τόννους ζωοτροφών  καθώς και νωπά και κατεψυγμένα τρόφιμα για το πλήρωμα. Μετά την ολοκλήρωση της σχετικής διαδικασίας, ακολούθησε απολύμανση στα σκάφη μεταφοράς των εφοδίων (λάντζες), υπό την επίβλεψη πάντα της Κτηνιατρικής υπηρεσίας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

Live μετάδοση της τηλεδιάσκεψης του Δ.Σ. Δήμου Γορτυνίας σήμερα το απόγευμα

#omada_Arcadia_Spot*

Αρκαδία | Δρομολόγια Κινητών Αστυνομικών Μονάδων 21.09-04.10

#omada_Arcadia_Spot

Τρεις συλλήψεις στην Αργολίδα – Εξιχνιάστηκε περίπτωση απάτης σε βάρος αλλοδαπού

#omada_Arcadia_Spot*

Προσθέστε το σχόλιο σας