Επικαιρότητα Περιφέρεια

Το φυσικό αέριο στην Περιφέρεια Πελοποννήσου σε πρώτο πλάνο

fysiko-aerio-perifereia-peloponnisou

Την Τρίτη 22 Μαρτίου έχει προγραμματιστεί τηλεδιάσκεψη μεταξύ του υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κώστα Σκρέκα, του περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα και στελεχών της ΔΕΔΑ, με αντικείμενο το φυσικό αέριο στις πόλεις της Περιφέρειας.

Στην διάσκεψη αυτή θα εξεταστεί διεξοδικά το συγκεκριμένο θέμα, μετά και την έγκριση -από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή-, της διάθεσης από την Περιφέρεια Πελοποννήσου του ποσού των 20.000.000 ευρώ για τον σκοπό αυτό, κατά την πρόσφατη αναθεώρηση του προγράμματος ΕΣΠΑ 2014 – 2020.

Στο μεταξύ, με αφορμή σχετικό δημοσίευμα, χθες Τρίτη 9 Μαρτίου, στο ειδικευμένο σε ενεργειακά θέματα διαδικτυακό σάιτ energypress.gr, από την Περιφέρεια Πελοποννήσου ανακοινώθηκαν τα εξής:

“Σε δημοσίευμα του έγκριτου διαδικτυακού σάιτ energypress.gr γίνεται η εκτίμηση ότι η Τρίπολη και η Κόρινθος θα ανατεθούν σε ιδιώτη, ενώ οι άλλες πόλεις (Αργος, Ναύπλιο, Σπάρτη, Καλαμάτα) στην ΔΕΔΑ, μαζί με τα 20.000.000 ευρώ του ΕΣΠΑ.

Πρέπει να επισημανθεί ότι η ΔΕΔΑ και η Περιφέρεια Πελοποννήσου προσφεύγουν κατά της απόφασης της ΡΑΕ, με την οποία παραχωρείται η άδεια φυσικού αερίου για Τρίπολη και Κόρινθο σε ιδιώτη. Ιδωμεν”.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

Συνελήφθη άνδρας στη Κορινθία για ηρωίνη που είχε κρύψει επιμελώς στο αυτοκίνητο του

#omada_Arcadia_Spot*

Κορονοϊός: 14 κρούσματα στην Αρκαδία σύμφωνα με τον ΕΟΔΥ

#omada_Arcadia_Spot*

Βόρεια Κυνουρία: Συνεδρίαση Διοικητικού Συμβουλίου Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου

#omada_Arcadia_Spot*

Προσθέστε το σχόλιο σας