Ελλάδα Επικαιρότητα

Τροχαίο Mad Clip: Έκκληση της Αστυνομίας για βοήθεια – Ψάχνουν ένα AUDI R8

mad-clip-troxaio

Τα αίτια του θανατηφόρου τροχαίου, που στοίχισε τη ζωή στον γνωστό ράπερ Mad Clip διερευνά η αστυνομία. Στο πλαίσιο αυτό απευθύνει έκκληση για βοήθεια στη συλλογή στοιχείων στους πολίτες που μπορεί να γνωρίζουν οτιδήποτε για το τροχαίο δυστύχημα.


Μάλιστα, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, αναζητούνται πληροφορίες για ΙΧ αυτοκίνητο, μάρκας AUDI, μοντέλου R8, το οποίο έφερε πινακίδες κυκλοφορίας κίτρινου χρώματος, πιθανόν δεξιοτίμονο, το οποίο όπως προκύπτει από το υλικό που έχει συλλέξει μέχρι στιγμής, κινείτο στην περιοχή την ώρα του δυστυχήματος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.:

Την 02.09.2021 και περί ώρα 02.15΄, στην οδό Αθηνάς (παραλιακή λεωφόρος), στο ύψος της συμβολής της με την οδό Φανερωμένης, ρεύμα κυκλοφορίας προς Γλυφάδα, περιοχής Δήμου Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης, έλαβε χώρα θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα.

Στο πλαίσιο της διενεργούμενης προανάκρισης, αναζητούνται πληροφορίες για Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, μάρκας AUDI, μοντέλου R8, το οποίο έφερε πινακίδες κυκλοφορίας κίτρινου χρώματος και πιθανόν κατασκευής δεξιάς θέσης οδήγησης (δεξιοτίμονο), το οποίο ανωτέρω τόπο και χρόνο κινούνταν στο χώρο του δυστυχήματος.

Παρακαλείται όποιος γνωρίζει οτιδήποτε για τις συνθήκες που έγινε το συγκεκριμένο τροχαίο δυστύχημα ή για το εν λόγω Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, να επικοινωνήσει με το Α΄ Τμήμα Τροχαίας Νοτιοανατολικής Αττικής στα τηλέφωνα: 210–9608000, 210-9608006, 210-9608015 και 210-9608016.

Πηγή

Related posts

Έφυγε από τη ζωή η διευθύντρια της Εθνικής Πινακοθήκης Μαρίνα Λαμπράκη – Πλάκα

#omada_Arcadia_Spot*

Δυσαναπλήρωτο το κενό που δημιούργησε στον αρκαδικό αθλητισμό ο θάνατος του Τάσου Σμυρνιώτη…

#omada_Arcadia_Spot*

Τζιούμης για θάνατο Γ. Τσαγγούρη: ”Καλό παράδεισο, φίλε Γιώργο, ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάσει”

#omada_Arcadia_Spot*

Leave a Comment