Επικαιρότητα Τοπικά Νέα

Τσιαμούλος | Το φετινό ταξίδι στη γνώση ξεκινά με πρωτόγνωρες διαδικασίες

agiasmos-nea-sxoliki-xronia

Τις δικές του ευχές για τη νέα Σχολική χρονιά που ξεκινά σήμερα, θέλησε να μεταφέρει ο κ. Τσιαμούλος Νίκος, επικεφαλής της παράταξης, Τρίπολη Αλλάζουμε Δεδομένα.


 Αγαπητοί μαθητές και μαθήτριες,  

 Το πρώτο κουδούνι της νέας σχολικής χρονιάς, θα χτυπήσει την Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2020 και  ένας νέος κύκλος ζωής και μάθησης θα αρχίσει για εσάς.  

 Το φετινό ταξίδι στη γνώση, ξεκινά με καινούριες και πρωτόγνωρες διαδικασίες, που έχουν στόχο τη  μεγαλύτερη διασφάλιση και προστασία των μαθητών και εκπαιδευτικών από την παγκόσμια πανδημία  του COVID 19.  

 Σε αυτό το απαιτητικό αλλά γεμάτο εμπειρίες και προκλήσεις ταξίδι σας στη γνώση, οι ευχές όλων θα  σας συνοδεύουν καθημερινά για να υλοποιήσετε τα όνειρα και τις φιλοδοξίες σας.  

 Το έργο, λοιπόν, για τους δάσκαλους και τους καθηγητές είναι περισσότερο σύνθετο και δύσκολο από  κάθε άλλη φορά. Με πίστη στις δυνάμεις τους, αφοσίωση στο λειτούργημά τους και οπλισμένοι με  πολύ κουράγιο, είμαι βέβαιος ότι θα καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για την ομαλή διεξαγωγή  της νέας σχολικής χρονιάς. Τους εύχομαι από καρδιάς, καλή αρχή και καλή δύναμη.  

 Όσον αφορά στους γονείς ,καθότι γονέας και εγώ δύο μαθητών, πιστεύω ότι οφείλουμε να σταθούμε  ιδιαίτερα φέτος πιο κοντά στα παιδιά μας, δείχνοντάς τους την εμπιστοσύνη μας στις δυνάμεις τους και  την πεποίθηση ότι ξανά θα τα καταφέρουμε! 

Καλή εποικοδομητική σχολική χρονιά με υγεία!!!  

ΝΙΚΟΣ ΤΣΙΑΜΟΥΛΟΣ  

ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

Εξιχνιάστηκαν κλοπές και απόπειρες κλοπών σε οχήματα

#omada_Arcadia_Spot*

Συνεδριάζει η Οικονομική Επιτροπή Τρίπολης | Θέματα

#omada_Arcadia_Spot*

Τρίπολη: Σύλληψη 27χρονου διωκόμενου ως μέλος του ISIS

#omada_Arcadia_Spot*

Προσθέστε το σχόλιο σας