Περιφέρεια Ροή Ειδήσεων

Υπογράφηκε η μίσθωση για νέο κτήριο των υπηρεσιών της Περιφέρειας στην Τρίπολη

neo-ktirio-perifereias

Υπογράφηκε στην Τρίπολη από τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα, χθες Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου, η μίσθωση από την Περιφέρεια του κτηρίου στην αρκαδική πρωτεύουσα το οποίο θα στεγάσει όλες τις υπηρεσίες της -όπως και της Π.Ε. Αρκαδίας.

Υπογραφή μίσθωσης του κτιρίου «Υδρόγειος» το οποίο θα σταγάσει τις υπηρεσίες της Περιφέρειας Πελοποννήσου


Το εν λόγω κτήριο, συνολικής επιφάνειας 2.408,86 τ.μ., βρίσκεται στην ανατολική είσοδο της πόλης, επί της οδού Ναυπλίου 57, απέναντι από το ΚΤΕΛ. Είναι προσβάσιμο σε άτομα με αναπηρίες, ενώ διαθέτει και 100 θέσεις στάθμευσης.

Το κτίριο που θα σταγάσει τις υπηρεσίες της Περιφέρειας Πελοποννήσου και της Π.Ε Πελοποννήσου


“Είναι ένα σημαντικό βήμα για τον περιορισμό των δαπανών της Περιφέρειας, δεδομένου ότι το τίμημα το οποίο θα καταβάλλεται είναι μικρότερο από το σύνολο του τιμήματος που καταβάλλεται για κάθε ένα από τα κτήρια που φιλοξενούν τώρα τις υπηρεσίες της Περιφέρειας και της Π.Ε. Αρκαδίας” σημείωσε ο περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας.


Πρόσθεσε παράλληλα, ότι εκτός από την οικονομία που επιτυγχάνεται, στο εν λόγω κτήριο διασφαλίζεται και η ποιότητα του περιβάλλοντος εργασίας για τους υπαλλήλους, κάτι που θα ανακλά και στην ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους πολίτες.

Τέλος, ο Π. Νίκας τόνισε ότι η μετακίνηση των υπηρεσιών στο εν λόγω κτήριο θα ανακουφίσει κατά μεγάλο βαθμό το κυκλοφοριακό στην Τρίπολη.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

Βερούτης: Αυτοψία στο έργο βελτίωσης του δρόμου Σπάρτης – Μυστρά

#omada_Arcadia_Spot*

Κατατέθηκε από την Περιφέρεια Πελοποννήσου το δικόγραφο για την εκκαθάριση εν λειτουργία της “Πελοπόννησος” Α.Ε.

#omada_Arcadia_Spot*

Συνεδριάζει «δια ζώσης» το Δημοτικό Συμβούλιο Γορτυνίας | Θέματα Συνεδρίασης

#omada_Arcadia_Spot

Προσθέστε το σχόλιο σας