Ελλάδα Επικαιρότητα

Αγρότες Ανακοινώνουν Αποχώρηση Τρακτέρ και Περαιτέρω Κινητοποιήσεις

Αγρότες Ανακοινώνουν Αποχώρηση Τρακτέρ και Περαιτέρω Κινητοποιήσεις

Αγρότες Ανακοινώνουν Αποχώρηση Τρακτέρ και Περαιτέρω Κινητοποιήσεις.

Η Πανελλήνια Επιτροπή των Μπλόκων ανακοινώνει ότι τα τρακτέρ θα αποχωρήσουν από τον Πλατύκαμπο Λάρισας σήμερα. Οι αγρότες σχεδιάζουν τις επόμενες κινητοποιήσεις τους με στόχο τη συνάντηση με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και τη συμμετοχή τους στην αυριανή πανεργατική απεργία.

Η ανακοίνωση της Γραμματείας της Πανελλαδικής Επιτροπής Μπλόκων αναφέρει: “Την Τρίτη 27/2 επιστρέφουμε στα χωριά μας οργανωμένα και συντονισμένα σε όλη τη χώρα, περήφανοι για τον αγώνα μας, ο οποίος συνεχίζεται με διάφορες μορφές. Καταγγέλλουμε την κυβέρνηση για την αδιαλλαξία της και την προειδοποιούμε ότι θα μας βρίσκει συνεχώς μπροστά της.

Την επόμενη ημέρα, Τετάρτη 28/2, συμμετέχουμε πολύμορφα σε όλη τη χώρα στην 24ωρη πανεργατική απεργία εκδηλώνοντας την αλληλεγγύη μας και καταγγέλλοντας τις προσπάθειες συγκάλυψης του εγκλήματος στα Τέμπη ένα χρόνο αργότερα.

Δίνουμε νέο αγωνιστικό ραντεβού την Κυριακή 10 Μαρτίου και ώρα 12 το μεσημέρι για να τιμήσουμε αγωνιστικά την 114η επέτειο του Κιλελέρ, στο χώρο της θυσίας των Θεσσαλών κολίγων. Με αυτόν τον τρόπο δηλώνουμε την αποφασιστικότητά μας να συνεχίσουμε τον αγώνα για να μπορούμε να παράγουμε για εμάς και για όλο τον λαό μας.

Συνεχίζουμε – θα νικήσουμε!

Related posts

Θανάσιμος τραυματισμός στους Γαργαλιάνους από τρακτέρ

Arcadia Spot GZ

Αγρότες Θεσσαλίας: Αποχώρηση από το Μέγαρο Μαξίμου λόγω έλλειψης “ουσιαστικών απαντήσεων”

Arcadia Spot GZ

Ενεργειακή Ρύθμιση στην Αγροτική Παραγωγή: Φθηνό Ρεύμα για Αειφορικές Επιλογές

Arcadia Spot GZ

Leave a Comment