Επιχειρείν Οικονομικά Περιφέρεια

Ο κανονισμός των ΒΙΠΕ πρέπει να σέβεται τις απόψεις των εγκαταστημένων επιχειρηματιών

sevipet

Ο κανονισμός των ΒΙΠΕ δεν μπορεί παρά να λαμβάνει υπόψη του τις απόψεις των εγκατεστημένων επιχειρηματιών και να μην είναι ετεροβαρής, εις βάρος τους

Την πιο πάνω επισήμανση έκανε ο αντιπεριφερειάρχης Διοίκησης, Οικονομίας, Παιδείας, Δίκαιης Μετάβασης (Μεγαλόπολη) και ΣΔΙΤ Απορριμμάτων Χρήστος Λαμπρόπουλος, εκπροσωπώντας την Περιφέρεια Πελοποννήσου, στην έκτακτη γενική συνέλευση που πραγματοποίησε ο ΣΕΒΙΠΕΤ (Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Βιομηχανικής Περιοχής Τρίπολης), το απόγευμα χθες Τετάρτη 5 Απριλίου, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Επιμελητηρίου Αρκαδίας.

Σκοπός της συνέλευσης ήταν η συζήτηση του θέματος της προτεινόμενης αναθεώρησης του κανονισμού λειτουργίας των ΒΙΠΕ της χώρας, από την ΕΤΒΑ-ΒΙΠΕ και την γενικότερη λειτουργία των Επιχειρηματικών Πάρκων.

Οπως σημείωσε ο Χρ. Λαμπρόπουλος, “η Περιφέρεια Πελοποννήσου είναι στο πλάι των επιχειρηματιών που με τις επενδύσεις τους δίνουν προστιθέμενη αξία στην περιοχή”, ενώ επισήμανε για μία ακόμα φορά την ανάγκη επέκτασης της ΒΙΠΕ Τρίπολης καθώς και της άμεσης αδειοδότησης του Επιχειρηματικού Πάρκου στη Μεγαλόπολη.

Leave a Comment