Αθλητικά Δήμοι Αρκαδίας Εκδηλώσεις Επικαιρότητα Περιφέρεια

Συνδιοργανωτής στο “SkiritidaRun v.5” η Περιφέρεια Πελοποννήσου

skyritida-run-PROTI

Συνδιοργανωτής στο “SkiritidaRun v.5” η Περιφέρεια Πελοποννήσου. Ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας την Πέμπτη 6 Απριλίου συναντήθηκε στην έδρα της Περιφέρειας στην Τρίπολη με τον πρόεδρο της Οργανωτικής Επιτροπής του λαϊκού αγώνα δρόμου SkiritidaRun Χρήστο Κενέ.

To SkiritidaRun αποτελεί σημαντικό αθλητικό και πολιτιστικό γεγονός για την Αρκαδία, διεξάγεται κάθε χρόνο στο δάσος της Σκιρίτιδας, και φέτος επιδιώκεται να συνδυαστεί με την Ολυμπιακή Ημέρα, που είναι στις 25 του ερχόμενου Ιουνίου.

Ο περιφερειάρχης Π. Νίκας δήλωσε στη σημερινή συνάντηση -στην οποία μετείχαν επίσης οι αντιπεριφερειάρχες Αρκαδίας Μανώλης Σκαντζός και Διοίκησης, Οικονομίας, Παιδείας, Δίκαιης Μετάβασης (Μεγαλόπολη) και ΣΔΙΤ Απορριμμάτων Χρήστος Λαμπρόπουλος- ότι η Περιφέρεια Πελοποννήσου θα συνδράμει με κάθε τρόπο, ως συνδιοργανωτής, στις αθλητικές και λοιπές εκδηλώσεις του “SkiritidaRun v.5” κατά το τριήμερο 23 με 25 Ιουνίου.

Ας σημειωθεί ότι στην συγκεκριμένη διοργάνωση συμμετέχουν κάθε φορά περί τους 1.000 και πλέον αθλητές, από την Αρκαδία αλλά και όλη την Ελλάδα.

map2-skyritida-run

Related posts

40 Συλλήψεις και 62 προσαγωγές στην Περιφέρεια Πελοποννήσου

Arcadia Spot NG

Περιφερειακή Επιτροπή Υγείας, Πρόνοιας και Κοινωνικής Συνοχής

Arcadia Spot NG

Δημήτρης Πτωχός: Συνάντηση με τον Υποστράτηγο Δημήτρη Γεωργανά

Arcadia Spot NG

Leave a Comment