Ελλάδα Επικαιρότητα Οικονομία

Έκκληση στην κυβέρνηση να δοθεί άμεσα επιδότηση για το πετρέλαιο θέρμανσης

Έκκληση στην κυβέρνηση να δοθεί άμεσα επιδότηση για το πετρέλαιο θέρμανσης

Έκκληση στην κυβέρνηση να δοθεί άμεσα επιδότηση για το πετρέλαιο θέρμανσης. Ο πρόεδρος των Βενζινοπωλών στη Ροδόπη, κ. Χρήστος Ταμπατζάς, έκανε έκκληση προς την κυβέρνηση να λάβει μέτρα για να υποστηρίξει την τιμή του πετρελαίου θέρμανσης, έτσι ώστε οι πολίτες να μπορούν να θερμαίνουν τα σπίτια τους.

Ο κ. Ταμπατζάς εξέφρασε ανησυχία για την αυξανόμενη τιμή του πετρελαίου θέρμανσης στην Κομοτηνή, η οποία έχει φτάσει στα 1,43 ευρώ ανά λίτρο, και επισήμανε ότι αυτή η αύξηση οφείλεται στην κρίση στη Μέση Ανατολή. Ανέφερε επίσης ότι αυτή η υψηλή τιμή είναι δυσβάσταχτη για τις ελληνικές οικογένειες, που ήδη αντιμετωπίζουν υψηλό κόστος ζωής, συμπεριλαμβανομένων τροφίμων, ενέργειας και καυσίμων.

Επιμείνε πως η κυβέρνηση πρέπει να λάβει άμεσα μέτρα για να επιδοτήσει το πετρέλαιο θέρμανσης ή να μειώσει τον ειδικό φόρο κατανάλωσης, προκειμένου να διασφαλίσει ότι οι πολίτες θα έχουν πρόσβαση σε θέρμανση για τα σπίτια τους.

Σε διαφορετική περίληψη, είναι αναγκαίο να αναληφθούν άμεσα μέτρα για να αντιμετωπιστεί η αυξανόμενη τιμή του πετρελαίου θέρμανσης και να διασφαλιστεί η θέρμανση των σπιτιών, διαφορετικά υπάρχει κίνδυνος να αυξηθούν τα σπίτια που δεν θα έχουν πρόσβαση σε θέρμανση, ειδικά με την έναρξη του χειμώνα.

Related posts

Επίδομα θέρμανσης ρεύματος : Πάνω από 480.000 οι αιτήσεις

Arcadia Spot GZ

Επιδόματα θέρμανσης: Η κυβέρνηση εξετάζει παράταση υποβολής αιτήσεων

Arcadia Spot GZ

Πάνω από 140.000 αιτήσεις για το επίδομα θέρμανσης

Arcadia Spot GZ

Leave a Comment