Ελλάδα Επικαιρότητα Κοινωνικά Πελοπόννησος

Αγωνιστική Συνεργασία Πελοποννήσου: «Να νικήσει η αγροτιά»

Μέσα από το χθεσινό ιστορικό συλλαλητήριο των αγροτών και των αλληλέγγυων εργαζομένων και συνταξιούχων στο Σύνταγμα ήταν ξεκάθαρο πως το ποτήρι γέμισε και οι αγρότες δεν έχουν ούτε αντοχή αλλά ούτε υπομονή για να επιβιώσουν με τους όρους που επιβάλλει η Κυβέρνηση.

Επιμένει η Κυβέρνηση

Ωστόσο, μπορεί το μήνυμα να αντήχησε παντού, αλλά η Κυβέρνηση δεν φαίνεται να κάμπτεται και να αλλάζει ρότα βάσει των όσων έχει αναγγείλει ο πρωθυπουργός.

Δυναμική η παρουσία της Αγωνιστικής Συνεργασίας Πελοποννήσου

Το δυναμικό της παρόν έδωσε και η Αγωνιστική Συνεργασία Πελοποννήσου στην χθεσινή συγκέντρωση που κατέκλεισε το κέντρο της Αθήνας.

Τονίζει πως “πρέπει να, δικαιωθούν τα αιτήματα της για να μπορέσει να ζήσει και να καλλιεργήσει τη μάνα, γη που τρέφει όλη τη κοινωνία. Η κραυγή αγωνίας αλλά και αγωνιστικής διάθεσης που βγήκε μέσα από τις ομιλίες των εκπροσώπων των αγροτών ήταν συγκλονιστική και χαρακτηριστική ότι δεν πάει άλλο.

Μας κάψατε, μας πνίξατε, θα σας πνίξει η οργή μας” , “Πως θα ταΐσουμε τα παιδιά μας;“, ” Ένα καράβι θέλει 50 τόνους πετρέλαιο και το παίρνει αφορολόγητο, εμείς με 50 τόνους οργώνουμε 10.000 στρέμματα επί 10 χρόνια” ήταν μερικές χαρακτηριστική και συγκλονιστικές φράσεις τους.

Εδώ και τώρα να ικανοποιηθεί το σύνολο των αιτημάτων τους, για να επιβιώσει και η Αγροτιά και η κοινωνία. Η Αγωνιστική Συνεργασία Πελοποννήσου ήταν είναι και θα είναι σταθερά στο πλάι της αγωνιζομένης αγροτιάς .

Leave a Comment