Ελλάδα Επικαιρότητα

Ανακοινώθηκαν Οριστικοί Πίνακες Ωφελουμένων για Θέσεις Εργασίας στο Δημόσιο Τομέα

ΔΥΠΑ : 100% επιδότηση μισθού για ανέργους στη Β. Εύβοια - Μέχρι 30/4 η προθεσμία

Ανακοινώθηκαν Οριστικοί Πίνακες Ωφελουμένων για Θέσεις Εργασίας στο Δημόσιο Τομέα. Σήμερα, Παρασκευή 13 Οκτωβρίου 2023, αναρτήθηκαν οι τελικοί πίνακες με τους δικαιούχους της προστασίας που προβλέπεται από τον Νόμο 2643/98. Αυτοί οι δικαιούχοι είναι υποψήφιοι για ειδικές θέσεις στον ευρύτερο δημόσιο τομέα. Η ανάρτηση αυτή πραγματοποιήθηκε μετά την έγκριση του Συμβουλίου της Επικρατείας (Γνωμοδότηση υπ’ αριθμ. ΓΝ154/5-10-2023 της Επιτροπής του άρθρου 28, παρ. 4 του ν. 2190/1994).

Οι υποψήφιοι μπορούν να βρουν αυτούς τους πίνακες στον ιστότοπο της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης (ΔΥΠΑ) (www.dypa.gov.gr) και στην Περιφερειακή Διεύθυνση Αττικής (Διεύθυνση: Δημ. Γούναρη 2, Άλιμος, Τ.Κ. 174 56).

Για να βρουν τα αποτελέσματα, οι υποψήφιοι πρέπει να χρησιμοποιήσουν τον αριθμό πρωτοκόλλου της αίτησής τους. Αυτός ο αριθμός μπορεί να βρεθεί από τους υποψηφίους στη διεύθυνση https://2643.services.gov.gr, χρησιμοποιώντας τους προσωποποιημένους κωδικούς TaxisNet και επιλέγοντας τη σχετική προκήρυξη που συμμετείχαν.

Οι τελικοί πίνακες μοριοδότησης θα παραδοθούν αργότερα στην αρμόδια Πρωτοβάθμια Επιτροπή του ν. 2643/1998. Εκεί, θα εκδοθούν πρακτικά-αποφάσεις για την τοποθέτηση στις αντίστοιχες θέσεις που είχαν ανακοινωθεί από την ΔΥΠΑ. Τα αποτελέσματα αυτά θα δημοσιοποιηθούν στη συνέχεια.

Σημείωνεται ότι τυχόν ενδικοφανείς προσφυγές θα είναι δυνατό να κατατεθούν μόνο μετά τη δημοσίευση των πινάκων τοποθέτησης από τις Πρωτοβάθμιες Επιτροπές του ν. 2643/1998.

Προς το παρόν, δεν υπάρχουν προϋποθέσεις για την υποβολή ενδικοφανών προσφυγών.

Για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφτούν τον ιστότοπο www.dypa.gov.gr.

Related posts

ΝΕΑ ΘΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ : ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΟΔΗΓΟΣ

Arcadia Spot GZ

Νέα θέση εργασίας : Ξενοδοχείο αναζητά υπάλληλο υποδοχής

Arcadia Spot GZ

Νέα θέση εργασίας : Ζητείται υπάλληλος γενικών καθηκόντων

Arcadia Spot GZ

Leave a Comment