Ελλάδα Επικαιρότητα Οικονομία

Αναπληρωτές εκπαιδευτικοί : Ο πίνακας με τις εκτπώσεις στα ακτοπλοϊκά

Αναπληρωτές εκπαιδευτικοί : Ο πίνακας

Αναπληρωτές εκπαιδευτικοί : Ο πίνακας με τις εκτπώσεις στα ακτοπλοϊκά.

Οι προσωρινοί αναπληρωτές εκπαιδευτικοί στην Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση για το διδακτικό έτος 2023-2024 θα έχουν έκπτωση στα ακτοπλοϊκά και αεροπορικά εισιτήρια προκειμένου να μετακινηθούν στην περιοχή όπου θα διδάξουν.

Πιο συγκεκριμένα, το Υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού ανακοίνωσε ότι οι εκπαιδευτικοί που προσλήφθηκαν στις 25 Οκτωβρίου θα είναι δικαιούχοι έκπτωσης που μπορεί να φτάσει έως και 50% στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια.

Δείτε τον πίνακα αναλυτικά

Για να λάβουν αυτήν την έκπτωση, θα πρέπει να προσκομίσουν την απόφαση του υπουργείου που επιβεβαιώνει την πρόσληψή τους, καθώς και την αστυνομική ταυτότητά τους.

Επιπλέον, έχουν ανακοινωθεί μειώσεις στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια για τους προσληφθέντες σε καινούργιες θέσεις εκπαιδευτικών, και αναμένεται να προστεθούν κι άλλες αεροπορικές εταιρείες στο πρόγραμμα. Συνοψίζοντας, η έκπτωση αφορά τα έξοδα μετακίνησης των εκπαιδευτικών από τον τόπο διαμονής τους στον τόπο όπου θα εκτελούν το εκπαιδευτικό τους έργο.

Για την αγορά αεροπορικών εισιτηρίων από την εταιρεία Sky Express, η έκπτωση είναι 30% για την έκδοση 10 εισιτηρίων ανά ενδιαφερόμενο, για τις μετακινήσεις των αναπληρωτών εκπαιδευτικών προς την τοποθεσία της υπηρεσίας τους. Η διαδικασία για τη λήψη της έκπτωσης περιλαμβάνει την αποστολή SMS με μοναδικό κωδικό, τον οποίο οι εκπαιδευτικοί θα χρησιμοποιήσουν κατά τη διαδικασία κράτησης/αγοράς των εισιτηρίων.

Related posts

Εκπτώσεις σε ακτοπλοϊκά και αεροπορικά για τους αναπληρωτές

Arcadia Spot GZ

Αναπληρωτές εκπαιδευτικοί: Εκπτώσεις σε ακτοπλοϊκά και αεροπορικά εισιτήρια

ArcadiaSpot Team

Αναπληρωτές εκπαιδευτικοί: Πρόσκληση για υποβολή δήλωσης προτίμησης περιοχών

Arcadia Spot KP

Leave a Comment