Αστυνομικά Ελλάδα Επικαιρότητα

Σύλληψη 43χρονου στο Βόλο για παιδική πορνογραφία

Σύλληψη 43χρονου στο Βόλο

Σύλληψη 43χρονου στο Βόλο για παιδική πορνογραφία. Ένας 43χρονος ιδιωτικός υπάλληλος από τον Βόλο κρίθηκε ένοχος για την κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας, που περιλάμβανε φωτογραφίες με πορνογραφικό περιεχόμενο ανηλίκων. Η απόφαση ελήφθη από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Λάρισας.

Κατά τη διάρκεια της δίκης, ο 43χρονος αρνήθηκε την κατηγορία, αλλά τελικά κρίθηκε ένοχος. Ο δικαστής επέβαλε ποινή φυλάκισης 6 ετών, με τη δυνατότητα αναστολής της ποινής στη δεύτερη φάση της δίκης.

Η δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος, είχε διενεργήσει έρευνα το 2019 στο σπίτι και το κατάστημα εργασίας του κατηγορούμενου. Κατά την έρευνα εντοπίστηκαν πολλές φωτογραφίες με πορνογραφικό υλικό που περιλάμβανε ανηλίκους στον υπολογιστή και το κινητό τηλέφωνό του.

Αυτό το υλικό διακινούνταν επί πληρωμή σε τρίτα άτομα μέσω του διαδικτύου και περιλάμβανε φωτογραφίες ανηλίκων, κυρίως μικρών κοριτσιών, ορισμένων μόλις 13 ετών.

Related posts

Συναγερμός στο Βόλο: Εντοπίστηκε Πτώμα στο Λιμάνι

Arcadia Spot GZ

Σύλληψη 31χρονου και σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος18χρονου από τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για πορνογραφία ανηλίκων, μέσω διαδικτύου

Arcadia Spot GZ

Δράμα : Σύλληψη 40χρονου για κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας

Arcadia Spot GZ

Leave a Comment