Δήμοι Αρκαδίας Επικαιρότητα

Απάντηση της Ν.Ε του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής Αρκαδίας για την ανακοίνωση της υποψηφιότητας του κ. Σπυρόπουλου

Οι μάσκες έπεσαν πριν τη λήξη των Αποκριών!
Αποκαλύφθηκε τελικά ποιοι είναι αυτοί που θέλουν το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής στο 4% και
ευτυχώς αποχωρούν από την δημοκρατική παράταξη.


Ο αγώνας της σοσιαλδημοκρατίας για τη νίκη στη χώρα μας είναι ένας μαραθώνιος αγώνας που απαιτεί τη συστράτευση ανθρώπων, οι οποίοι με ανιδιοτέλεια και πιστοί στις αρχές και τις αξίες της μεγάλης δημοκρατικής παράταξης δίνουν καθημερινά τη μάχη στην κοινωνία.
Αυτά δήλωνε μόλις δύο μήνες πριν ο μέχρι πρότινος “σύντροφος” και όψιμος υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ κ. Απόστολος Σπυρόπουλος. Ο άνθρωπος που έχει πορευτεί πολιτικά με βασικό όχημα το βαρύ όνομα που κουβαλάει, βάλθηκε να το εξαργυρώσει και αυτό!


Μόλις πριν λίγες εβδομάδες χειροκροτούσε θερμά από την πρώτη σειρά των καθισμάτων τους ομιλητές της κομματικής εκδήλωσης της Ν. Ε. ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Αρκαδίας, προσπαθώντας να ενισχύσει τη θέση του στην προσπάθειά του να εγκριθεί η υποψηφιότητα του ως βουλευτής Αρκαδίας και μόλις αντιλήφθηκε την αδυναμία να επιτευχθεί ο στόχος του, τράπηκε σε άτακτη φυγή εκμηδενίζοντας κάθε ίχνος πολιτικής αξιοπιστίας και σοβαρότητας. Αλησμόνητοι θα μας μείνουν οι εναγκαλισμοί και οι συντροφικοί χαιρετισμοί.


Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι όταν καιροσκόποι και δελφίνοι της πολιτικής αποχωρούν από το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής και προσχωρούν μετά βαΐων και κλάδων σε αντιπάλους ιδεολογικά πολιτικούς χώρους, αφού αποδεικνύουν με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο ότι μοναδικό τους μέλημα είναι η εξασφάλιση μιας θέσης εξουσίας και η προσωπική τους ανέλιξη, αδιαφορώντας για το όφελος της πατρίδας και των συμπολιτών μας.


Ο κ. Σπυρόπουλος με την απόφαση του να συστρατευθεί με την «καλύτερη κυβέρνηση μετά τα μνημόνια» για να βοηθήσει να αποκτήσει η χώρα «πολιτική σταθερότητα» αποδεικνύει τις πραγματικές του προθέσεις για την προσωπική του εξέλιξη και το πώς αντιλαμβάνεται την πολιτική.
Αν αυτά είναι τα νέα ήθη που θα φέρει στην πολιτική ζωή του τόπου, χαιρόμαστε πραγματικά για την απόσταση που μας χωρίζει

ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ

Related posts

Νομαρχιακή Επιτροπή ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής Αρκαδίας: Κοπή πίτας

ArcadiaSpot Team

Το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής Αρκαδίας για το κλείσιμο του καταστήματος ΕΛΤΑ στη Βυτίνα

ArcadiaSpot Team

Επισκέψεις Νομαρχιακής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ στην Αρκαδία (pics)

Arcadia Spot FG

Leave a Comment