Ελλάδα Επικαιρότητα

Αποφυλάκιση 50χρονου για υπόθεση εκδικητικής πορνογραφίας

ΜΕΣΣΗΝΙΑ: Σύλληψη 69χρονου για καλλιέργεια κάνναβης

Αποφυλάκιση 50χρονου για υπόθεση εκδικητικής πορνογραφίας. Το Πενταμελές Εφετείο Θεσσαλονίκης αποφάσισε να αποφυλακίσει έναν άνδρα ηλικίας 50 ετών που είχε καταδικαστεί για υπόθεση εκδικητικής πορνογραφίας οκτώ χρόνια πριν, κατά της γυναίκας με την οποία είχε εξωσυζυγική σχέση.

Το δικαστήριο αναγνώρισε το ελαφρυντικό του έντιμου προηγούμενου βίου του κατηγορούμενου, με αποτέλεσμα η ποινή φυλάκισής του να μειωθεί από 6 έτη σε 4 έτη και 2 μήνες, με τη δυνατότητα εξόφλησής της με ποσό 5 ευρώ ανά ημέρα.

Το θύμα του υπόπεσε στον κατηγορούμενο όταν αυτός αντέδρασε στην ανταπόκριση της γυναίκας με τον πρώην σύζυγό της, στέλνοντας υλικό από προσωπικές τους στιγμές στα παιδιά της και ακόμα και σε φίλους τους, καθώς και σε ιστοσελίδα πορνογραφικού περιεχομένου.

Το περιστατικό συνέβη το 2016 στην Κεντρική Μακεδονία και ο κατηγορούμενος καταδικάστηκε για παραβίαση προσωπικών δεδομένων και εκβίαση, καθώς ζητούσε χρηματικό ποσό 200 ευρώ από το θύμα.

Στην απολογία του ανέφερε ότι η ενέργειά του οφείλεται στη μέθη και στο γεγονός ότι ερωτεύτηκε τη γυναίκα, ενώ αισθάνθηκε προσβεβλημένος από λόγια που ειπώθηκαν εναντίον του από τον πρώην σύζυγό της.

Κρίθηκε ένοχος για τις δύο πράξεις και καταδικάστηκε σε φυλάκιση, όπως και στο πρωτόβαθμο δικαστήριο τον Απρίλιο του περασμένου έτους.

Related posts

Σύλληψη 22χρονου για αρπαγή 16χρονης και παιδική πορνογραφία

Arcadia Spot GZ

Ναύπακτος : 13χρονοι διακινούσαν ψεύτικες γυμνές φωτογραφίες συμαθητριών τους

Arcadia Spot GZ

Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος: Σύλληψη ατόμων για πορνογραφία ανηλίκων

#omada_Arcadia_Spot*

Leave a Comment