Αστυνομικά Ελλάδα

Σύλληψη 22χρονου για αρπαγή 16χρονης και παιδική πορνογραφία

Σύλληψη 22χρονου για αρπαγή 16χρονης και παιδική πορνογραφία . Ένας 22χρονος, ο οποίος ήδη βρισκόταν υπό περιοριστικούς όρους λόγω κατηγοριών για πορνογραφία ανηλίκων, προσπάθησε να απαγάγει με τη βία μια 16χρονη κοπέλα, προσπαθώντας να την επιβιβάσει στο αυτοκίνητό του. Κατά τη διάρκεια της πάλης, κατάφερε να κλέψει τα σκουλαρίκια της κοπέλας, τα οποία έπεσαν μέσα στο αυτοκίνητο.

Το περιστατικό συνέβη στο Χαϊδάρι, όταν η νεαρή κοπέλα επέστρεφε στο σπίτι της. Ο δράστης προσπάθησε να την επιβιβάσει στο αυτοκίνητό του, το οποίο αργότερα αποδείχθηκε ότι ανήκε στον πατέρα του. Η 16χρονη αντιστάθηκε και πάλεψε με τον δράστη, καταφέρνοντας να του ξεφύγει και να ζητήσει βοήθεια από ένα κοντινό σπίτι. Ειδοποίησε τους γονείς της και λίγο αργότερα ειδοποιήθηκε και η Αστυνομία.

Ο δράστης και ο πατέρας του παρουσιάστηκαν στο Αστυνομικό τμήμα της περιοχής, όπου η νεαρή κοπέλα τον αναγνώρισε ως τον επιτιθέμενο. Σχηματίστηκε δικογραφία εναντίον του για απόπειρα αρπαγής και ληστεία, και λίγο αργότερα οι αστυνομικοί τον παρέδωσαν στον εισαγγελέα, ο οποίος διέταξε την κράτησή του και την επανεμφάνισή του ενώπιον του την επόμενη μέρα.

Related posts

Αργολίδα : Σύλληψη 57χρονου για ηρωίνη

Arcadia Spot KP

Τρίπολη : Σύλληψη 3 ατόμων για κλοπή σε κατάστημα

Arcadia Spot KP

Σύλληψη 56χρονου για «πειρατεία» συνδρομητικών καναλιών

Arcadia Spot KP

Leave a Comment