Top News Επικαιρότητα

Απόφαση άρσης της προσωρινής κράτησης του επιθεωρητή του ΟΣΕ

ose

Απόφαση άρσης της προσωρινής κράτησης του επιθεωρητή του ΟΣΕ αναμένεται να παρθεί σήμερα από το Συμβούλιο Εφετών της Λάρισας. Αυτή η απόφαση θα απαντάει στο αίτημα της άρσης της προσωρινής κράτησης του επιθεωρητή του ΟΣΕ, που είχε κριθεί προφυλακιστέος μετά την απολογία του για το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη.

Βασική αρχή της υπεράσπισης του επιθεωρητή είναι πως ο επιθεωρητής δεν πρόκειται να τραπεί σε φυγή στο εξωτερικό, καθώς έχει καταθέσει και αίτηση συνταξιοδότησης από τον ΟΣΕ.

Ο επιθεωρητής που ήταν υπεύθυνος για να ορίζει τις βάρδιες των σταθμάρχων, είχε κριθεί προφυλακιστέος στις 31 Μαρτίου μετά από μια μακράς διαρκείας απολογία στον ειδικό εφέτη ανακριτή.

Μάλιστα η απολογία του αποτελούταν από υπόμνημα 100 σελιδών. Σε αυτό φέρεται όντως να υποστηρίζει πως αυτός έβγαλε τις βάρδιες. Όμως δεν ευθύνεται για το γεγονός πως οι σταθμάρχες έφυγαν νωρίτερα από το πόστο τους ή την επαγγελματική τους κατάρτιση.

Τέλος ισχυρίζεται πως ο ρόλος του ήταν να προτείνει το πρόγραμμα των βαρδιών αλλά την τελική έγκριση την έδινε ο διευθυντής της κυκλοφορίας.

Related posts

Γιώργος Παπαηλιού για τα Τέμπη

Arcadia Spot GZ

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός τιμά τη μνήμη των νεκρών στα Τέμπη έναν χρόνο μετά το τραγικό δυστύχημα

Arcadia Spot GZ

Τέμπη : Επισόδεια στο Σύνταγμα κατά τη διάρκεια της πορείας

Arcadia Spot GZ

Leave a Comment