Ελλάδα Επικαιρότητα

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός τιμά τη μνήμη των νεκρών στα Τέμπη έναν χρόνο μετά το τραγικό δυστύχημα

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός τιμά τη μνήμη των 57 νεκρών στην τραγωδία των Τεμπών, έναν χρόνο μετά το τραγικό ατύχημα στο σιδηροδρομικό δίκτυο.

Εθελοντές από όλους τους τομείς του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού στα Περιφερειακά Τμήματα Λάρισας και Ελασσόνας παρευρέθηκαν στη σήμερα, 28 Φεβρουαρίου, επιμνημόσυνη δέηση, προσφέροντας στήριξη στις οικογένειες των θυμάτων και τοποθετώντας λουλούδια στο σημείο του ατυχήματος.

Υπενθυμίζεται ότι οι εθελοντές Σαμαρείτες-Διασώστες του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού ήταν οι πρώτοι που έφτασαν στην τοποθεσία του δυστυχήματος, παρέχοντας πρώτες βοήθειες και βοηθώντας στη μεταφορά των τραυματισμένων. πηγή

Παράλληλα, συνεργάζονταν με τις αρχές για την ανεύρεση και περισυλλογή των θυμάτων, ενώ παρείχαν ψυχολογική υποστήριξη στις οικογένειες των θυμάτων στο Νοσοκομείο της Λάρισας κατά τη διάρκεια της αναγνώρισης. Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός

Επιπλέον, η πρωτοβουλία για έκτακτες αιμοδοσίες οργανώθηκε στην κεντρική Πλατεία της Λάρισας, συγκεντρώνοντας ενθουσιώδη ανταπόκριση και συνολικά 370 φιάλες αίματος για τους τραυματίες.

Επιπλέον, οι εθελοντές Νεότητας Ρόδου του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού δημιούργησαν ένα συγκινητικό βίντεο με μουσική αφιέρωμα στις οικογένειες των θυμάτων, επιλέγοντας το τραγούδι “Άδεια μου αγκαλιά” του Διονύση Σαββόπουλου, με στόχο να μοιραστεί με εκείνους που δεν μπορούν να ακούσουν τα λόγια.

Related posts

Γιώργος Παπαηλιού για τα Τέμπη

Arcadia Spot GZ

Τέμπη : Επισόδεια στο Σύνταγμα κατά τη διάρκεια της πορείας

Arcadia Spot GZ

Κριτική του Κασσελάκη προς τον Μητσοτάκη για την αντιμετώπιση της τραγωδίας στα Τέμπη

Arcadia Spot GZ

Leave a Comment