Αθλητικά Αστέρας Τρίπολης Επικαιρότητα

Ήττα για τον Αστέρα από τον Άρη με 3-0

Ο Αρης εκμεταλλεύτηκε τις λίγες φάσεις που δημιούργησε και νίκησε 3-0 τον Αστέρα σ’ ένα ματς όπου οι Αρκάδες θα μπορούσαν να παλέψουν για περισσότερα.

Με τον Μάνου Γκαρθία στο 19′, τον Φαμπιάνο στο 23′ και τον Καμάτσο στο 90′ ο Άρης πήρε μια πιο εύκολη νίκη απ’ όσο περίμενε. Διστακτικό ξεκίνημα για τους Αρκάδες, που ήταν σαφώς καλύτεροι στο δεύτερο 45λεπτο.

Ετσι ξεκίνησε

Ο Άκης Μάντζιος παρέταξε την ομάδα του με τον Παπαδόπουλο κάτω από τα δοκάρια και τους Καστάνιο – Ζουκάνοβιτς στο κέντρο της άμυνας, ενώ δεξιά ήταν ο Καρμόνα και αριστερά ο Άλβαρες. Ιγκλέσιας και Μουνάφο ήταν στον άξονα, Μπερτόγλιο, Ρεγκίς, Σίτο και Τίλικα ήταν στην 4άδα της επίθεσης. 

Αποτελεσματικός ο Άρης, φοβισμένος ο Αστέρας

Οι γηπεδούχοι μπήκαν καλύτερα στο ματς και εκμεταλλευόμενοι την ποιότητά τους φρόντισαν να μετουσιώσουν τις ευκαιρίες τους σε γκολ. 

Για τον ΑΣΤΕΡΑ, η πρώτη τελική ήρθε στο 17′ με τον Μουνάφο να κάνει την κεφαλιά και τον Κουέστα να μπλοκάρει. Δύο λεπτά αργότερα, ο Άρης άνοιξε το σκορ. Ο Μάνου Γκαρθία, κατέβασε ωραία την μπάλα και μα διαγώνιο σουτ έξω από την περιοχή νίκησε τον Παπαδόπουλο.

Στο 23′ η ομάδα της Θεσσαλονίκης απείλησε ξανά με τον Νταρίντα να σουτάρει και τον Παπαδόπουλο να του λέει “όχι” με διπλή προσπάθεια. Το 2-0 ήρθε στην επόμενη καλή στιγμή για τους κίτρινους. Στο 32′, ο Μαζικού γύρισε στον Γκρέι, αυτός με… σουτ έκανε πάσα στον Νταρίντα ο οποίος ανενόχλητος προτίμησε να γυρίσει στον αμαρκάριστο Φαμπιάνο κάνοντας το 2-0.

Οι Αρκάδες προσπάθησαν να απαντήσουν στο 41′ στην πρώτη τους μεγάλη ευκαιρία στο ματς. 

Ο Ρεγκίς έκανε το σουτ, η μπάλα κόντραρε στον Ετέμπο και βγήκε για λίγο κόρνερ. Ετσι το πρώτο 45λεπτο έκλεισε με τους κιτρινομπλέ να μην είναι ιδιαίτερα απειλητικοί και τον Άρη να βρίσκει δίχτυα στις λίγες φάσεις που είχε.

Με διάθεση να μειώσει

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι Αρκάδες μπήκαν με διάθεση να φτάσουν στο 2-1 γρήγορα. Αντί του Μπερτόγλιο, ο Μάντζιος πέρασε στο ματς τον Γκαρντάφσκι. Στο 56′ μάλιστα ο Κουέστα έκανε μεγάλη επέμβαση στο σουτ του Τίλικα. Δύο λεπτά αργότερα η κεφαλιά του Καστάνιο πέρασε ελάχιστα άουτ. Στο 62′ ακυρώθηκε γκολ του Ρεγκίς ως οφσάιντ.

To ματς στη συνέχεια είχε αλλαγές, κάμποσα φάουλ και καμία μεγάλη φάση. Ρυθμός υπήρχε ωστόσο, χωρίς όμως να δούμε τους δύο τερματοφύλακες να δείχνουν τις ικανότητές τους. Στο 74′ ο Νταμπό είχε ένα σουτ άουτ, ενώ στο 85′ ο Παπαδόπουλος βγήκε πολύ μακριά από την εστία του και πρόλαβε τον Μαντσίνι πριν αυτός φτάσει κοντά στο 3-0.

Στο 90′, όμως, η εστία του Παπαδόπουλου παραβιάστηκε για τρίτη φορά. Ο Μαντσίνι βρήκε ωραία τον Καμάτσο κι εκείνος με ψύχραιμο πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 3-0. 

Related posts

93 ΧΡΟΝΙΑ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Arcadia Spot GZ

Ισοπαλία η γυναικεία ομάδα του Αστέρα απένατνι στη Ρέα( vid)

Arcadia Spot GZ

Δωρεάν η είσοδος στον αγώνα των γυναικών του Αστέρα Τρίπολης

Arcadia Spot GZ

Leave a Comment