Αθλητικά Αστέρας Τρίπολης

Ο Αστέρας Τρίπολης έμεινε στο 0-0 με τον Βόλο στην επανέναρξη του πρωταθλήματος μετά τη διακοπή

Πολύ καλός ο ΑΣΤΕΡΑΣ με το ξεκίνημα του β’ γύρου. Είχε όρεξη, φάσεις κι ένα δοκάρι αλλά δεν μπόρεσε να βρει δίχτυα (0-0). Απείλησαν ελάχιστα οι φιλοξενούμενοι τους Αρκάδες. 

Ετσι ξεκίνησε 

Σε σύστημα 4-2-3-1, ο Ηρακλής Μεταξάς, ξεκίνησε με τους Παπαδόπουλο στο τέρμα και τους Καρμόνα, Τασουλή στα μπακ. Καστάνιο-Ζουκάνοβιτς ήταν το δίδυμο στα στόπερ κι οι Ιγκλέσιας-Μουνάφο στον άξονα. Σίτο-Κρέσπι ήταν στα άκρα κι ο Τίλικα πίσω από τον Μπενίτο.

Δοκάρι με το… καλημέρα

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ μπήκε πιο δραστήριος στο ματς. Στο 2′ μάλιστα υπήρξε δοκάρι, όταν ο Σίτο έκανε τη σέντρα κι ο Μπενίτο πήρε την κεφαλιά με τον Κλέιμαν να στέλνει τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι. Ο Σίτο δοκίμασε ένα σουτ στο 15′ το οποίο πέρασε άουτ.

Στο πρώτο 20λεπτο, οι γηπεδούχοι ήταν πιο κινητικοί προσπαθώντας να μεταφέρουν το παιχνίδι στο μισό του Βόλου, αλλά δεν κατάφερε να μπει το γκολ. 

Στο 24′ ο Παπαδόπουλος μπλόκαρε εύκολα το σουτ του του Ντέλετιτς, ενώ στο 30′ ο Μπενίτο βρέθηκε σε καλή στιγμή αλλά αστόχησε. 

Το πρώτο μέρος, έκλεισε με τους Αρκάδες να κρατούν το μηδέν αλλά να μην μπορούν να σκοράρουν. 

Ανακάτεψε την τράπουλα ο Μεταξάς

Στο δεύτερο μέρος, βγήκε ο Μπενίτο και μπήκε ο Μπαρτόλο ο οποίος έπαιξε δεξιά κι ο Κρέσπι ήταν πιο προωθημένος με τον Τίλικα από πίσω του. 

Στο 49′ ο ‘ Νοκάρτ πάτησε περιοχή όταν ο Βόλος άπλωσε το παιχνίδι του, σούταρε, αλλά ο Παπαδόπουλος έδιωξε στην «κλειστή» του γωνία.

Στο 55′ υπήρξε μεγάλη ευκαιρία για τον Αστέρα, καθώς ο Μπαρτόλο υποδέχθηκε την κάθετη και πήρε την κατοχή από τον Ουές, βρέθηκε απέναντι από τον Κλέιμαν και πλάσαρε, με τον γκολκίπερ του Βόλου όμως να διώχνει και να κερδίζει φάουλ. 

Ο Μπαράλες στο 70′ άφησε για τον Μπαρτόλο που ήταν μέσα στα καρέ του Βόλου και σούταρε, η μπάλα κόντραρε και στρώθηκε στον Τιλίκα που έκανε νέο σουτ, αλλά η μπάλα πέρασε ψηλά άουτ. Εξι λεπτά αργότερα ακυρώθηκε γκολ του Τιλίκα για οφσάιντ του Μπαρτόλο στην αρχή της φάσης. 

Στη συνέχεια υπήρξαν αρκετές διακοπές στο ματς. Ο Ιγκλέσιας είχε ένα ωραίο φαλτσαριστό σουτ στου 80′. Μέχρι το τέλος δεν άλλαξε κάτι κι έτσι μετά το 3-3 του Βόλου στον α’ γύρο και αυτό του β’ γύρου έρχεται ισόπαλο. 

πηγή: arcadiasports.gr

Related posts

93 ΧΡΟΝΙΑ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Arcadia Spot GZ

Ισοπαλία η γυναικεία ομάδα του Αστέρα απένατνι στη Ρέα( vid)

Arcadia Spot GZ

Δωρεάν η είσοδος στον αγώνα των γυναικών του Αστέρα Τρίπολης

Arcadia Spot GZ

Leave a Comment