Ελλάδα Επικαιρότητα

Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος: “Πλαφόν στη λιανική τιμή για να σταματήσει η αισχροκέρδεια”

konstantinopoulos-odysseas-vouli-ton-ellinon

Ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος φιλοξενήθηκε σήμερα στον ΑΝΤ1 και στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα»

Βασικά σημεία της συνέντευξής του στην εκπομπή ήταν:

Χθες στην Ευρώπη αποφασίστηκε το πλαφόν στη λιανική τιμή ρεύματος. Αυτό θα έπρεπε να έχει εφαρμοστεί εδώ και πολύ καιρό. Η Κυβέρνηση το στήριξε για την Ευρώπη, ας το εφαρμόσει και στην Ελλάδα, όπως έχουμε προτείνει, ώστε να σταματήσει η αισχροκέρδεια


Ο κ. Μητσοτάκης πήρε τη «δουλειά» του κ. Τσίπρα και ασκεί μια επιδοματική πολιτική. Όλα όσα κατήγγειλε όταν ήταν στην αντιπολίτευση, τα κάνει τώρα. Η Κυβέρνηση δεν χαμηλώνει το ΦΠΑ γιατί θέλει να παίρνει αυτά τα χρήματα και να τα κάνει επιδόματα.


Το ΕΚΑΣ που ήταν ένας μόνιμος μηχανισμός στήριξης για τις ευάλωτες ομάδες το κατάργησε ο ΣΥΡΙΖΑ και δεν το επανέφερε η ΝΔ γιατί αρέσκονται στα επιδόματα τύπου «Φρειδερίκης»


Ένα από τα θέματα που θα θέσει το ΠΑΣΟΚ, είναι η κατάργηση του νόμου Κατρούγκαλου που θα βοηθήσει τους συνταξιούχους με την προσωπική διαφορά και θα δώσει ανάσα στους μικρομεσαίους.


Η Πορτογαλία μέσω του υπερταμείου έχει εντάξει 30.000 κοινωνικές κατοικίες για νέα ζευγάρια και φοιτητές, ενώ η Ελλάδα μόνο 100


Σήμερα ανακοινώθηκε ότι το 0,2% των πολιτών χρωστάει στην εφορία 90,11 δις και το υπόλοιπο 98,8% χρωστάει 5 δις. Να απαντήσει η Κυβέρνηση, τι έχει κάνει ώστε να πάρει αυτά τα χρήματα από τους λίγους.

Related posts

Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος : Αυτοί που κατήγγελλαν για μιντιακά συμφέροντα έπιναν ποτό το ίδιο βράδυ με τα συμφέροντα 

Arcadia Spot GZ

Οδυσσέας Κωνσταντινόυπουλος : Η εξεταστική είχε ως στόχο την απόκρυψη της αλήθειας και των ευθυνών του κ. Καραμανλή

Arcadia Spot GZ

Κωνσταντινόπουλος : Tο ΠΑΣΟΚ το θέλω ως κυβερνητική πρόταση και όχι ως «μόνιμη» αντιπολίτευση

Arcadia Spot GZ

Leave a Comment