Αθλητικά Αστέρας Τρίπολης Επικαιρότητα

Αστέρας Τρίπολης- ΠΑΣ Γιάννινα ήρθαν ισοπαλία

Αστέρας Τρίπολης- ΠΑΣ Γιάννινα

Αστέρας Τρίπολης- ΠΑΣ Γιάννινα ήρθαν ισοπαλία. Στο παιχνίδι μεταξύ της ομάδας του Αστέρα Τρίπολης και του ΠΑΣ Γιάννινα στο γήπεδο “Θεόδωρος Κολοκοτρώνης”, το οποίο έληξε ισόπαλο 2-2, το πρώτο ημίχρονο ήταν γεμάτο δράση και γκολ. Οι δύο ομάδες προηγήθηκαν αντίστοιχα δύο φορές, αλλά η αντίδραση των γηπεδούχων τους έφερε πίσω στο παιχνίδι. Αστέρας Τρίπολης- ΠΑΣ Γιάννινα

Ο ΠΑΣ Γιάννινα άνοιξε το σκορ στο 16ο λεπτό με τον παίκτη Παναγιώτη Τζίμα, αλλά ο Αστέρας απάντησε γρήγορα και ισοφάρισε σε 1-1 μετά από φάουλ που εκτέλεσε ο Φεντερίκο Άλβαρες. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν ξανά στο σκορ στο 28ο λεπτό, με τον Μπάλαν να βρίσκει το δίχτυ μετά από πάσα του Τζίμα.

Ο Αστέρας Τρίπολης, ωστόσο, δεν παραδόθηκε και κατάφερε να ισοφαρίσει ξανά στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, με τον Κρεσπί να πετυχαίνει το γκολ με κεφαλιά μετά από κόρνερ.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο ρυθμός του παιχνιδιού μειώθηκε και οι δύο ομάδες προσπάθησαν να διατηρήσουν τον έλεγχο. Παρά τις προσπάθειες των παικτών, κανένας δεν κατάφερε να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα στο δεύτερο μέρος, και το παιχνίδι ολοκληρώθηκε με ισοπαλία 2-2.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν από την έναρξη του αγώνα, ο Αστέρας Τρίπολης τίμησε τον παλαίμαχο παίκτη του και πρόεδρο του ΠΣΑΠΠ, Γιώργο Μπαντή, για την πολυετή του προσφορά στην ομάδα.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Related posts

93 ΧΡΟΝΙΑ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Arcadia Spot GZ

Ισοπαλία η γυναικεία ομάδα του Αστέρα απένατνι στη Ρέα( vid)

Arcadia Spot GZ

Δωρεάν η είσοδος στον αγώνα των γυναικών του Αστέρα Τρίπολης

Arcadia Spot GZ

Leave a Comment