Επικαιρότητα Περιφέρεια

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις του αυτοκινητόδρομου Κόρινθος-Τρίπολη-Καλαμάτα

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις του αυτοκινητόδρομου

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις του αυτοκινητόδρομου Κόρινθος-Τρίπολη-Καλαμάτα. Ανακοινώνεται από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Πελοποννήσου ότι σχεδιάζονται κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε ένα τμήμα του αυτοκινητόδρομου Κόρινθος-Τρίπολη-Καλαμάτα και τον κλάδο Λεύκτρο-Σπάρτη. Αυτές οι ρυθμίσεις είναι απαραίτητες λόγω των εργασιών συντήρησης που εκτελεί η κατασκευάστρια εταιρεία στην περιοχή της σήραγγας Καλογερικού.

Οι ρυθμίσεις αυτές έχουν ως στόχο τη διασφάλιση της ομαλής και ασφαλούς κυκλοφορίας των οχημάτων και την αποφυγή της υπερβολικής ταλαιπωρίας του κοινού. Συγκεκριμένα, αφορούν το τμήμα μεταξύ των χιλιομετρικών θέσεων 169,3 και 168,4, που αντιστοιχεί στη σήραγγα Καλογερικού με κατεύθυνση προς Αθήνα, και περιλαμβάνουν τα εξής:

Από τη Δευτέρα (18.9.2023) έως και την Παρασκευή (22.9.2023), τα οχήματα θα κυκλοφορούν μόνο από τον κλάδο της σήραγγας Καλογερικού προς Καλαμάτα (Καλογερικό Κ), εξυπηρετώντας και τις δύο κατευθύνσεις, με μία λωρίδα κυκλοφορίας για κάθε κατεύθυνση.

Κατά τη διάρκεια των εργασιών, οι οδηγοί πρέπει να συμμορφώνονται με όλες τις προσωρινές πληροφοριακές πινακίδες και τις ρυθμιστικές πινακίδες που θα τοποθετηθούν.

Related posts

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε Τρίπολη, Κόρινθο, Καλαμάτα και Σπάρτη

Arcadia Spot KP

Κλοπή καταστήματος στην Κόρινθο

Arcadia Spot GZ

Συνελήφθη ένα άτομο για κλοπή στην Κορινθία

Arcadia Spot GZ

Leave a Comment