Αθλητικά Αστέρας Τρίπολης Επικαιρότητα

Αστέρας Τρίπολης: Έμεινε στο 1-1 με τον ΠΑΣ Γιάννινα

Το γκολ του Ριέρα στο 2′ δεν έδωσε ώθηση, ο Μάντζιος παρενέβη στο ημίχρονο, οι αλλαγές βοήθησαν στη βελτίωση των κιτρινομπλέ όμως το δεύτερο γκολ δεν ήρθε. Κοντά στο 2-1 Σίτο κι ο νεαρός Ζουγλής.

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ έμεινε στο 1-1 στο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα, με τους Αρκάδες να πετυχαίνουν ένα γρήγορο γκολ στο 2′ με τον Ριέρα αλλά στη συνέχεια δεν κατάφεραν να διαχειριστούν το υπέρ τους σκορ. Το 1-1 από το σημείο του πέναλτι ο Εραμούσπε, πίεσαν για το 2-1 από το 70′ και μετά οι κιτρινομπλέ χωρίς επιτυχία.

Στους 24 βαθμούς ύστερα από 2 αγωνιστικές η ομάδα της Τρίπολη, στους 22 η ομάδα της Ηπείρου.

Ετσι ξεκίνησε:

Ο Αστέρας Τρίπολης με τον Άκη Μάντζιο στον πάγκο, ξεκίνησε με τον Παπαδόπουλο κάτω από τα δοκάρια, τους Καρμόνα, Ατιένθα, Καστάνιο και Τασουλή στην άμυνα ενώ στη μεσαία γραμμή ήταν οι Ιγκλέσιας – Σανταφέ. Μπροστά τους θα αγωνιστεί ο Ριέρα ενώ οι Σίτο και Κρέσπι ήταν στα… φτερά και στην κορυφή της επίθεσης ήταν μόνος του ο Μπαράλες.

Ριέρα με… φόρα, αλλά είχε απάντηση ο ΠΑΣ

Το ματς ξεκίνησε με ον Άντριαν Ριέρα να σκοράρει για το 1-0 με το καλημέρα!Μόλις στο 2′, ο Ισπανός με εξαιρετική απευθείας εκτέλεση φάουλ, επέστρεψε στην επαφή του με τα δίχτυα. Μετά το γκολ αυτό δεν είχαμε κάποια αξιόλογη φάση για αρκετά λεπτά. 

Στο 15′ ο Μορέιρα δεν εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια της κιτρινομπλέ άμυνας, ενώ στο 2’ο Μπάλαν είδε την προσπάθειά του να περνάει δίπλα από το δοκάρι. Οι γηπεδούχοι, έχοντας το σκορ υπέρ τους αντί να παίζουν πιο άνετα, έβλεπαν τον ΠΑΣ να έχει περισσότερη όρεξη και πατούσε πιο εύκολα στην αντίπαλη περιοχή. Στο 29′ ο Εραμούσπε πήρε την κεφαλιά στην εκτέλεση φάουλ του Σόρια, χωρίς όμως να βρει στόχο. 

Στο 36′ ο Καρμόνα ανέτρεψε τον πρώην άσο του Αστέρα, Παναγιώτη Τζίμα κι ο Εραμούσπε από την άσπρη βούλα έγραψε το 1-1.

Το ημίχρονο έκλεισε με τους Αρκάδες να… εγκλωβίζονται στο γρήγορο γκολ. Από εκεί και πέρα δεν έβγαλαν φάσεις και μάλιστα, πλήρωσαν την ολιγωρία τους.

Χωρίς… ενθουσιασμό

Στο δεύτερο μέρος, ο Μάντζιος, είδε ότι η ομάδα του θέλει φρεσκάδα στο κέντρο και γι’ αυτό αντί των Ιγκλέσιας-Σανταφέ, μπήκαν οι Μουνάφο-Αλάγκμπε.

Το ματς δεν είχε φάσεις, δεν είχε όρεξη από τους παίκτες των δύο ομάδων μέχρι το 70′. ΣΣ’ εκείνο το σημείο το σουτ του Κρέσπι πέρασε άουτ, ενώ ήταν το διάστημα όπου οι Αρκάδες άρχισαν να πιέζουν για το δεύτερο γκολ. Επτά λεπτά ο Κρέσπι απείλησε ξανά αλλά και πάλι δεν βρήκε εστία.

Ο Σίτο στο 80′ βρέθηκε σε καλό σημείο, έπιασε γρήγορα το δεξί σουτ πριν κλειστεί αλλά το σουτ του πέρασε πάνω από το οριζόντιο.

Ο νεαρός Ζουγλής, στο 90′, είχε την ευκαιρία για το ιδανικό ντεμπούτο! Σε τετ α τετ με τον Τσιντώτα πλάσαρε πάνω στον αντίπαλο κίπερ από πλάγια θέση.

Μέχρι το τέλος δεν άλλαξε κάτι κι έτσι το ματς έληξε στο “Χ”.

πηγή: arcadiasports.gr

Related posts

93 ΧΡΟΝΙΑ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Arcadia Spot GZ

Ισοπαλία η γυναικεία ομάδα του Αστέρα απένατνι στη Ρέα( vid)

Arcadia Spot GZ

Δωρεάν η είσοδος στον αγώνα των γυναικών του Αστέρα Τρίπολης

Arcadia Spot GZ

Leave a Comment