Αθλητικά Επικαιρότητα

Ο αγωνιστικός απολογισμός του ομίλου τένις της ΑΕΚ Τρίπολης για το 2022

Ο όμιλος τένις της ΑΕΚ Τρίπολης βαδίζοντας πλέον στο 32 έτος λειτουργίας του έχει να επιδείξει κάθε χρόνο ολοένα και περισσότερες αγωνιστικές επιτυχίες, τόσο σε ατομικό, όσο και σε συλλογικό επίπεδο. Ως ο πλέον καταξιωμένος όμιλος στην Αρκαδία και την Τρίπολη τα τελευταία χρόνια με συμμετοχή για 6η χρονιά στην Β Εθνική των γυναικών και στην Γ’ εθνική των ανδρών προχωρά με νέες και πιο γερές βάσεις προς μια πιο δυνατή χρονιά σε όλα τα επίπεδα. Με νέα γήπεδα ολοκαίνουργιας επιφάνειας στο ΔΑΚ Τρίπολης και με νέες πρωτοποριακές μεθόδους στο κομμάτι ανάπτυξης των ακαδημιών του, φιλοδοξεί και την φετινή χρονιά να πρωταγωνιστήσει σε όλα τα τουρνουά, όπου θα συμμετέχει.

Η περσινή αγωνιστική πορεία της ΑΕΚ Τρίπολης, στην μετά covid εποχή άφησε πολλές υποσχέσεις για το μέλλον. Η δίψα των παιχτών της ομάδας μας για παιχνίδια και διάκριση σε συνδυασμό με την σκληρή προπόνηση φιλοδοξούμε να φέρουν νέες επιτυχίες. Η προπονητική ομάδα του ομίλου μας (Παπαδόπουλος, Σταθούλη, Αρβανίτης και Δημητρόπουλος) προσπαθεί σε καθημερινή βάση να προσφέρει, όσο  το δυνατόν περισσότερα βέλη στην φαρέτρα των μικρών αλλά και των μεγάλων αθλητών μας. Η νέα αγωνιστική φουρνιά, που σιγά σιγά ξεπροβάλει από τα σπλάχνα της ομάδας, κατάφερε και την φετινή χρονιά να δώσει τα διαπιστευτήρια της σε όσα τουρνουά αγωνίστηκε.

Οι αθλητές της ΑΕΚ Τρίπολης πρωταγωνίστησαν εκ νέου εντός των τεσσάρων γραμμών των γηπέδων και κατάφεραν να κατακτήσουν 54 θέσεις με 20 διαφορετικούς παίκτες σε 32 τουρνουά, κάτι που μαρτυρά την μεγάλη τους προσπάθεια καθ’ όλη την διάρκεια της αγωνιστικής χρονιάς του 2022. Πολύ ψηλά στην λίστα των επιτυχιών βρίσκονται  οι δύο Διεθνής διάκρισης του Δαβίδ Ζωγραφάκη σε τουρνουά seniors της Itf (S400 και S 200) αλλά και οι Πανελλαδικές επιτυχίες της Χαρίκλειας Κοράκη και του Δημήτρη Παπαγιαννόπουλου. Τέλος δεν θα πρέπει να ξεχνάμε τις μεγάλες εμφανίσεις τόσο των ανδρών, όσο και των γυναικών στο διασυλλογικό τουρνουά, της Γ΄ και Β’ Εθνικής αντίστοιχα.

Στο αρχείο ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ μπορείτε να δείτε αναλυτικά τις διακρίσεις των αθλητών.

Η διοίκηση της ΑΕΚ Τρίπολης θα ήθελε να συγχαρεί όλους τους αθλητές, τους γονείς αλλά και την προπονητική ομάδα του ομίλου και παράλληλα να τους ευχηθεί καλή συνέχεια στον αγωνιστικό γολγοθά του 2023, που ευχόμαστε να είναι καθ’ όλα επιτυχημένος !!!

Related posts

ΑΕΚ ΤΡΙΠΟΛΗΣ :Αλλαγή χώρου εκδήλωσης FollowTheStars 2024

Arcadia Spot GZ

Δυο πρωτιές και μια δεύτερη θέση για τον Ζωγραφάκη του ομίλου τένις της ΑΕΚ Τρίπολης στο QUEENS TENNIS CLUB

Arcadia Spot GZ

Follow The Stars 2024 από τον όμιλο τένις της ΑΕΚ Τρίπολης

Arcadia Spot GZ

Leave a Comment