Αθλητικά Αστέρας Τρίπολης Επικαιρότητα

Αστέρας Τρίπολης: Εξαιρετική εμφάνιση και εξάδα

Ο Αστέρας Τρίπολης έκανε σήμερα μια εξαιρετική εμφάνιση απέναντι στον Ατρόμητο νικώντας με 3-1 και μπαίνοντας στην εξάδα όντας στο +2 από τη Λαμία. Καταπληκτική εμφάνιση από τον Καλτσά και τον Κρέσπι οι οποίοι πέτυχαν τα γκολ της αναμέτρησης( δύο γκολ ο Κρέσπι, ένα ο Καλτσάς).

Η ενδεκάδα

Ο Μίλαν Ράσταβατς ξεκίνησε στο ματς με τους: Γραμματικάκη στο τέρμα και τους Λύρατζη, Καστάνιο, Ζουκάνοβιτς, Άλβαρες στην άμυνα. Μουνάφο, Γιαμπλόνσκι ήταν στον άξονα κι οι Καλτσάς, Μπαρτόλο, Κρέσπι πίσω από τον Μιριτέλο.

Μία στιγμή, ένα γκολ… 

Τα πρώτα λεπτά του ματς δεν είχαν κάτι το αξιοσημείωτο. Ο Ατρόμητος στην πρώτη του στιγμή στο 16′ είχε ένα σουτ διαγώνιο με τον Βέργο και στο 19′ οι γηπεδούχοι βρήκαν δίχτυα με τον Κρέσπι. 

Ο Μιριτέλο “έσπασε” τη μπάλα στον Καλτσά, εκείνος έβγαλε σέντρα κι ο Ισπανός άνοιξε το σκορ εύκολα. 

Στο 26′, άλλη μια σέντρα του Καλτσά είχε στόχο τον Μιριτέλο αλλά ο Αργεντινός έπιασε αέρα. Στο 33′, οι φιλοξενούμενοι είχαν την ευκαιρία να ισοφαρίσουν. Στο 33′ ο Μουνάφο ανέτρεψε τον Εντερ μέσα στην περιοχή αλλά το πέναλτι που εκτέλεσε ο Βέργος ήταν άστοχο. Στο 38′ ο Καλτσάς επιχείρησε μια ακόμα σέντρα με τον Κρέσπι να μην πιάνει όπως θέλει την κεφαλιά.

Το πρώτο μέρος ολοκληρώθηκε με μια ακόμα καλή στιγμή για τους γηπεδούχους. 

Σε μια φάση που υπήρξε καλή ανάπτυξη η εξαιρετική πάσα του Καλτσά, βρήκε τον Λύρατζη, τη σέντρα του οποίου έδιωξε ο Κούντε. 

Έτσι το πρώτο μέρος βρήκε τον Αστέρα να είναι μπροστά στο σκορ.

Μπήκε για να το… καθαρίσει 

Στο β’ μέρος ο Αστέρας… επνιξε τον Ατρόμητο. Στο 52′, ο Λύρατζης έβγαλε τη σέντρα από τα δεξιά, ο Μπαρτόλο έκανε την προβολή και ο Τσιντώτας του είπε “όχι” με δύσκολη επέμβαση. Στην επόμενη φάση ωστόσο ήρθε το 2-0. Ο Καλτσάς εκτέλεσε το κόρνερ, ο Καστάνιο έκανε κεφαλιά πάσα κι ο Ρεγκίς με σουτ μέσα από τη μικρή περιοχή πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του γκολ στο ματς. Το γκολ μέτρησε ύστερα από εξέταση του VAR. Στο 61′ ο Γραμματικάκης έδειξε την κλάση του στο σουτ του Ντε Μποκ και στην επόμενη φάση ήρθε το 2-1. 

Ο Ντιρκς έβγαλε τη σέντρα, ο Ντε Μποκ νίκησε τον Λύρατζη στον αέρα για δεύτερη φορά μέσα σε τρία λεπτά, η μπάλα κόντραρε στον Καστάνιο και κατέληξε στα δίχτυα.

Στην πίεση που πήγε να ασκήσει ο Ατρόμητος, ο Καλτσάς απάντησε με γκολ βάζοντας το… κερασάκι σε ακόμα μια εξαιρετική εμφανιση. 

Στο 77′, οι Αρκάδες έφυγαν στην αντεπίθεση, η εξαιρετική μπαλιά του Ζουγλή βρήκε τον Ρεγκίς που του γύρισε την μπάλα, ο νεαρός μεσοεπιθετικός έστρωσε στον Καλτσά κι εκείνος με δυνατό σουτ από το ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής έκανε το 3-1. Στο 81′ ο Ατρόμητος είχε δοκάρι με τον Κούντε και στο 87′ ο Τσιντώτας μπλόκαρε το σουτ του Μιριτέλο.

πηγή: arcadiasports.gr

Related posts

93 ΧΡΟΝΙΑ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Arcadia Spot GZ

Ισοπαλία η γυναικεία ομάδα του Αστέρα απένατνι στη Ρέα( vid)

Arcadia Spot GZ

Δωρεάν η είσοδος στον αγώνα των γυναικών του Αστέρα Τρίπολης

Arcadia Spot GZ

Leave a Comment