Αστυνομικά Επικαιρότητα Τοπικά Νέα

Αστυνομικό Δελτίο – Συνελήφθη ένα άτομο για ναρκωτικά στην Αρκαδία

ΜΕΣΣΗΝΙΑ: Σύλληψη 69χρονου για καλλιέργεια κάνναβης

Αστυνομικό Δελτίο – Συνελήφθη ένα άτομο για ναρκωτικά στην Αρκαδία.

Αργολίδα

Συνελήφθη, χθες (18.1.2024) το βράδυ, στο Κρανίδι, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ερμιονίδας, 76χρονος ημεδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσαν -2- αποφάσεις του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών, για απόπειρα εκβίασης κατά συρροή και συκοφαντική δυσφήμιση.

Αρκαδία

Συνελήφθη, χθες (18.1.2024) το βράδυ, σε τοπική κοινότητα του δήμου Τρίπολης, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Αρκαδίας, 43χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε ποσότητα κάνναβης, συνολικού βάρους 9,7- γραμμαρίων, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Τρίπολης. Αστυνομικό Δελτίο

Μεσσηνία

Χθες (18.1.2024) το απόγευμα, στο 1,5 χιλιόμετρο της 7 ης Επαρχιακής Οδού Μεσσήνης – Επικούριου Απόλλωνα, Ι.Χ. επιβατηγό όχημα συγκρούστηκε με δίκυκλη μοτοσυκλέτα, που οδηγούσε 48χρονος ημεδαπός, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του 48χρονου. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Μεσσήνης.

Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από αστυνομική έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας, -2- περιπτώσεις κλοπών σε καταστήματα, που έγιναν την 10.1.2024, στην Καλαμάτα, όπου είχε αφαιρεθεί το χρηματικό ποσό και -1-περίπτωση κλοπής οχήματος ημεδαπού, που έγινε την 9.1.2024, στην Αθήνα. Για τις υποθέσεις αυτές, σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 27χρονου ημεδαπού, για εγκληματική οργάνωση και κλοπή, η οποία περιλαμβάνει και άγνωστους συνεργούς του.

Related posts

Μονοπάτια του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας

Arcadia Spot NG

Δ. Βόρειας Κυνουρίας: Πιθανές διακοπές ύδρευσης

Arcadia Spot NG

ΟΕΒΕΑ: ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Arcadia Spot NG

Leave a Comment